Årsberetning ungdom landevei 2016

Ungdomsgruppa til Frøy har i 2016 blitt enda mindre enn i 2015. Våre to juniorer fra i fjor er blitt seniorer og gått til andre klubber. I tillegg har rytterne som deltok i 15/16 års klassen i fjor ikke deltatt i ritt i år

Gruppa har i 2016bestått av følgende 3 aktive ryttere:

M13/14 Felix Reinemo
Embret Svestad Bårdseng
M15/16 Vegard Stokke

Vegard_sykkelcross_2
Vegard Stokke ble kåret til ungdomsrytteren med mest fremgang på klubbkvelden. Seieren i ungdoms-NM i sykkelkross var en av hans mange, gode prestasjoner.
Foto © Ola Morken

Gruppen har ikke hatt en fungerende leder. Dette har medført at oppfølging og støtte fra klubben ikke har vært så bra som den burde være. Stor takk til Jan Bodin og Terje Hullstein som har fulgt rytterne opp på treningene til Master-gruppen.

Vegard Stokke har fortsatt sin gode utvikling fra i fjor. Han er blant landets beste 15 åringer, han ble nr. 5 på tempoen og nr 6 på fellesstarten i ungdomsmesterskapet i Stjørdal. Han har deltatt i mange ritt gjennom hele sesongen og hevdet seg svært bra i 15-16 klassen. Sesongen ble kronet med seier i Norgesmesterskapet i sykkelkross i oktober.

Felix Reinemo har og vært flittig deltaker i mange ritt. Han deltok også i ungdomsmesterskapet i Stjørdal med 12plass på fellesstarten som beste resultat. Embret har deltatt i rittene som inngått i Oslo landeveiscup. I denne cupen har også ryttere fra terrenggruppa deltatt, totalt 15 ulike ryttere fra terreng har deltatt. Her har Frøy vært synlige i alle fall.