|

Antidoping Norge kommer 16. april

IF Frøy er forpliktet til å overholde dopingreglementet. Det gjelder både våre utøvere og klubben som arrangør. Bildet er fra Nordisk mesterskap i Masters i fjor – der Antidoping Norge ikke kom på besøk. Foto: Håvard Solerød

Antidopingreglementet er viktig, og det følges opp. Så sent som i fjor hadde vi besøk av dopingkontrollører under Terrengsykkelrittet, og en av våre syklister ble tatt ut til kontroll.

IF Frøy er sertifisert som Rent idrettslag

Tirsdag 16.  april klokken 18.00 kommer representanter fra Antidoping Norge på besøk til IF Frøy. De har et foredrag om dopingregler og gode råd for å unngå dopingtrøbbel.

Oppmøte er obligatorisk for alle fra 15 år som har elitekontrakt eller som vil delta i Jokerritt/ungdomsritt, Norgescup, Masterscup eller mesterskap. Også trenere og ledere bør stille på møtet. Det er også åpen for alle klubbmedlemmer som ønsker mer kunnskap om antidoping.

Det blir enkel servering. Møtet avholdes på Skullerudstua.

IF Frøy er sertifisert som Rent idrettslag og forplikter seg til at klubben og våre utøvere oppfyller dopingreglene.

Antidoping Norge har et program som heter Ren utøver hvor du som er aktiv syklist får kunnskap om antidoping. IF Frøy anbefaler alle våre aktive syklister til å ta det programmet. Utøvere som er over 15 år og som får støtte av klubben til deltakelse i ritt er forpliktet til å gjennomgå programmet dersom de ikke har gyldig forfall. Det gjelder også alle som har elitekontrakt eller deltar i Jokerritt, Norgescup, mesterskap eller Masterscup.

Les mer om antidoping og dopingreglementet her.

Klikk her for å bli sertifisert som Ren utøver.