Andreas og Jon sykler for Frøy-Bianchi i 2014

Frøy-Bianchi er i full gang med planleggingen av 2014-sesongen. Nå er det klart at Jon Breivold og Andreas Landa sykler i den lyseblå drakten neste år.

Andreas

Andreas Landa sykler for Brøy-Bianchi i 2014.

– Jeg er veldig glad for å ha disse to rytterne på plass. Sammen med signeringene vi gjorde i høst og andre ryttere det jobbes med, tror jeg vi vil få et slagkraftig lag neste år, sier sportsdirektør Carl Erik Pedersen.

Andreas Landa har syklet på kontinentallaget Oneco de siste to årene, men har hele tiden vært medlem i moderklubben Frøy. Nå har han valgt å sykle for Frøy-Bianchi. Andreas studerer nå i Trondheim, og ser fram til å sykle for klubbens kontinentallag.

Stor fremgang

Jon Breivold har hatt en sterk sesong og vist meget god fremgang som junior i Frøy. Nå får han sjansen til å vise seg i internasjonale ritt i sin første seniorsesong.

– Jon er en meget lovende sykkelrytter, og jeg er glad for at han nå kan få et meget godt treningsopplegg og et godt rittilbud i Frøy-Bianchi. Det blir spennende å se hvilken utvikling og hvilke resultater han får fremover, sier Carl Erik Pedersen.

Jobber for fullt

Sportsdirektøren arbeider nå for fullt med sesongopplegget for 2014. Det gjelder både treningsopplegg, rittprogram og sammensetning av laget.

– Vi ser at mange rittarrangører ikke minst i utlandet ønsker å ha Frøy-Bianchi på startstreken. I år fikk vi også sykle i Artic Race, noe som var et fantastisk opplevelse. Jeg håper vi slipper til i Artic Race og de andre vikitgste norske rittene i 2014, sier Carl Erik Pedersen,