Andrè og Maiken klubbmestre sammenlagt

Andrè Johansen og Maiken Therese Kallesen ble klubbmestre sammenlagt for seniorer i IF Frøy. Gratulerer til begge – og til Eirik Rokke og Jakob Buhs som gikk til topps i M13-14 og M 15-16.

Toppbilde: Full fart i feltet for de minste deltakerne i klubbmesterskapet
Foto © Tobias Strøm

KM_terreng_10
Andrè Johansen og Maiken Therese Kallesen ble klubbmestre sammenlagt
Foto © Tobias Strøm

Klubbmesterskapene ble avsluttet med en sykkelhappening i skogen ved Skullerud tirsdag 15. september. Mellom 120 og 130 deltakere skapte en fantastisk stemning.

Det var tøffe smågutter og småjenter, raske juniorer og slitne seniorer. Det var smil og glede, og noen få skuffelsestårer. Det var ferske NM-trøyer og ferskinger som knapt var høyere enn sykkelen, og som deltok i sitt første ritt.

Det var ivrige foreldre og trenere. Det var dyktige funksjonærer – stor takk til de. Det var kaker, brus og kaffe. Kort sagt – det var fantastisk moro.

Klubbmesterskapet gikk i de nye traseene som er etablert i høst, og som bør bli faste løyper for Frøys terrengritt fremover.

De er krevende – for krevende vil kanskje mange som vanligvis sykler med smale dekk mene. Men moro hadde de det,  alle som stilte.

Terrengmesterskapet var det siste av klubbens tre mesterskap den siste uke. De viste bredden i klubben, og at Frøy er en sykkelklubb som alle kan trives i.

Takk til alle som stilte, og alle som bidro med å arrangere. En ekstra takk fortjener Espen Hillmann, som hadde ansvaret for fellesstart og tempo, og Nina Malme Gulbrandsen som arrangerte terrengmesterskapet.

KM_terreng_13
Takk til alle som sørget for god servering av kaker, brus og kaffe under klubbmesterskapet i terreng. Blant dem er Stine Farstavoll (til venstre) og Dagne Vaa.
Foto © Elisabeth Longva Berger

Resultatene for alle mesterskapene og stillingen sammenlagt finnes via lenken til høyre.Om du ser feil i terrengresultatene er det fint om du sender en epost til Nina via lenke til høyre.

Tobias Strøm tok masse flotte bilder fra mesterskapet. De finner du via lenke til høyre.

KM_terreng_7
Full konsentrasjon i skogen.
Foto © Tobias Strøm