Andre Etappe av Monster Week – landevei

Ritt 2 A og B ble avviklet henholdsvis på Nes og i Asker under fuktige forhold.

Sommeren var absolutt satt på hold under dag to av Landeveisgruppas Monster Week, selv om ikke sykkelgleden var mindre. Denne dagen kunne det velges mellom Nesmila, som er tempo, og Askerrunden som er fellesstart. Heldigvis var det bare lett regn til alle var kommet i mål, men da åpnet også slusene. Vi som var i Asker var svært fornøyd med å ha kapret teltet, som både fungerte som oppvarming og nedkjøringsarena, og ikke minst som pikegarderobe etter målgang. Først da det gikk opp for oss herrene at teltet også skulle være garderobe, skjønte vi hvorfor vi fikk kjeft av Chris når vi spyttet på bakken under oppvarminga. Unnskyld Chris, vi spytter ikke på gulvet i garderoben gjør vi vel?

Frøy oppnådde gode resultater og prestasjoner, og det var god deltagelse i begge rittene.

I Askerrunden fikk pikene i 40-45 års klassen 1,3 og 4 plass, der Siri Hildonen i dag var den beste. Jan Bodin vant M 55-59 med full kontroll, og Rune Ranvik ble nr. 2 i det åpne feltet i klasse 40-44.

Siri
Siri Hildonen

En sliten men glad vinner rett etter målgang. Greit å få av seg brillene så det er mulig å se noe igjen.

På Nesmila ble det seier til Sigmund Aas, som var lite fornøyd med egen innsats etter Megamila. Regner med at smilet satt løsere etter målgang på Nes. Pallen ble det også på Lorentz Tanner og Ann Kristin Tøftum i henholdsvis M 50-54 og K 45-49 med hver sin tredje plass. På Var det et par hyggelige prestasjoner som det er verdt å trekke fram. Etter å ha analysert litt på tider ser det ut som om det var omtrent samme forhold på Nes som det var i Nittedal. De fleste har sågar kjørt litt saktere. Det har ikke Thomas Jansen og Lene Østberg gjort. Thomas senket tiden sin fra 14.26 til 13.44 og Lene senket fra 18.08 til 17.44. Også andre kjørt ned tidene sine, men det var spesielt hyggelig med disse to som kjører aktive ritt for alvor for første gang denne sesongen.

Relatert innhold