Treningssamling 18. mai

Vi gjentar suksessen fra 2013 og inviterer til treningssamling på Haraløkka for barne- og ungdomsgruppene terreng 18. mai.

Dette er en flott anledning for både barn og voksne til å bli bedre kjent med hverandre og klubben. Først har vi en treningsøkt med sykkel, så lunch og til slutt en sosial økt der hensikten er å bli bedre kjent.

Toppbilde: De yngste deltakerne på treningssamlingen for Frøy Kids var strålende fornøyd med dagen.
Foto © Jørn Michalsen

PROGRAM FOR BARNEGRUPPENE

09.45: Oppmøte ved Speiderhuset/Friluftsbarnehagen. Her kan man legge fra seg bagen med skiftetøy.
10.00- ca 12.00: Sykkeltrening
Ca 12.00-13.00: Lunch
Ca 13.00-14.00: Sosial økt. Ha på joggesko og treningstøy. Egen jentegruppe for 6-9 år.

TA MED

Sykkelstæsj, tørt og varmt skiftetøy fra topp til tå, joggesko til 2.økta, et bidrag til lunchen (mer info om dette kommer på mail etter påmelding). NB! Vi er ute hele tiden, ta med klær etter forholdene.

PÅMELDING

Bindende påmelding innen mandag 5.mai på http://palisoft.no/pmdb/?arrid=2684. Foreldre som deltar og ønsker lunch må også melde seg på. Og trenerne må melde seg på.

FORELDREHJELP 1

Vi trenger 4 foreldre som kan hjelpe til med lunchen. Dere må være på plass mellom kl. 9.45 – 10.15 for å ta imot mat som barna har med, og fra kl. 11.30 – ca 13.30 for å ordne lunchen (sette ut brød/pålegg/drikke, rydde mellom hver «bordsetning» og etterpå). Vi har kjøkken i barnehagen, det blir kjøpt inn engangstallerkner/kopper og det skal spises ute.

FORELDREHJELP 2

Vi trenger 4 foreldre som kan sette opp og ta ned et stort partytelt hvis dårlig vær. Teltet skal stå oppe fra kl. 11.00 – ca kl. 13.30. Hvis fint vær utgår denne jobben.

Meld fra om du kan hjelpe til med lunch eller telt. Eller begge deler.

Dersom du har allergier/spesielle behov i forbindelse med lunchen må dette gis beskjed om i kommentarfeltet ved påmelding slik at vi kan finne en grei løsning.
 
PS! Friluftsbarnehagen/Speiderhuset er det brune bygget som ligger i skogen midt mellom parkeringsplassen på Haraløkka og fotballbanene.

Ungdommene vil få eget treningsprogram denne dagen – mer informasjon om dette kommer fra trenerne senere!

Relatert innhold