Dette er en beskrivelse av tilbudet til ungdom fra 13 år til og med juniornivå i terrenggruppa for sesongen 2019. En oversikt over hvilke grupper som er tilgjengelig, kontaktperson for gruppen og hovedfokus i de ulike gruppene.

Gruppene deles opp etter alder og nivå for at alle skal føle seg trygge innenfor grensene de selv setter, men også kunne bli utfordret til å tøye disse grensene i et trygt miljø.

Treningstider for gruppe 1, 2 og stigruppa (stigruppa trener to dager per uke):

  • Mandag: 1800 – 1930
  • Onsdag: 1800 – 1930
  • Torsdag: 1800 – 1930

Alle treninger har start på Haraløkka parkeringsplass.

Gruppe 1

Hovedsakelig bestående av ryttere i alderen 15 til 16 år, men også noen junior- og seniorryttere. Racing-preget trening, med høy fart, som krever at utøverne innehar et høyt teknisk nivå. Deltagelse i ritt, Kalas Cup, Norges Cup og NM. Utøverne i denne gruppen inngår en kontrakt med klubben som stiller noen krav til utøveren og hva klubben bidrar med.

Denne gruppen har tre fellestreninger per uke samt tilpasset egentreningsprogram, totalt 6+ økter per uke. Innleid trenerkompetanse en gang per uke.

Kontaktperson: Petter Farstadvoll, 90585557

Gruppe 2

Racing preget trening for satsende utøvere i alderen 13 til 14 år. Deltagelse i mange ritt, Kalas Cup, Norges Cup og NM.

Denne gruppen har fellestrening tre ganger per uke, samt egentreningsprogram, totalt 4-5 økter per uke. Innleid trenerkompetanse 4-6 ganger per sesong.

Kontaktperson: Henriette Handal, 47375161

Stigruppa

Treningsgruppe for de som ikke ønsker å sykle så mange ritt. Fokus på hyggelig trening med variert stisykling. For utøvere som liker terrengsykling og ønsker å fortsette med det i en avslappet og leken atmosfære.

Denne gruppen har to fellestreninger per uke. Muligheter for innleid trenerkompetanse/inspirasjon 2-4 ganger per sesong.

Kontaktperson: Arne Hatlen, 98219315