Tatt av vinden i Russland

Frøy-Bianchi sliter både med vinden og sykdom under Tour of Sochi. Etter to dager er Sigurd Nesset den som har klart seg best.

Toppbilde: Sigurd Nesset sitter godt i feltet under Tour of Taiwan. Han er beste ryttere fra Frøy-Bianchi etter to etapper av Tour of Sochi.

Begge de to første etappene under etapperittet Tour of Sochi har gått under vanskelige forhold, med veldig mye vind. Det har rytterne fra Russland og Ukraina mestret best, og Frøy-Bianchi er kommet et stykke bak på resultatlistene. De endelige resultatene fra dagens ritt er ikke klare torsdag kveld,

I tillegg sliter flere av rytterne med småsykdom etter Tour of Taiwan. Det gjelder blant annet Oddbjørn Klomsten Andersen, som var beste rytter fra Frøy-Bianchi der nede. Han har slitt i Russland, og det vil i morgen bli bestemt om han fortsetter rittet i Russland.

Sigurd best
Sigurd Nesset er kommet inn med gruppe to både onsdag, og torsdag. I dag bidro både punktering (hos Morten Renslo Sandivk) og en massevelt, til at han ikke var med feltet i brudd inn.

Fredagens ritt går i områder med flere bakker og mindre vind. Sigurd håper derfor på bedre uttelling på den etappen.

Frøy-Bianchis team i Sochi består av Sigurd Nesset, Oddbjørn Klomsten Andersen, Morten Renslo Sandvik, Tord Sundhagen og Lars Marthinsen.