Store utfordringer for IF Frøy, BOC og SK Rye rundt medlemsregister!

IF Frøy har gått sammen med BOC og SK Rye og forfattet et brev til NIF hvor vi ønsker oss en dialog med NIF for å kunne komme frem til en løsning der vi kan beholde vårt register for medlemsregistrering etc, som fungerer meget godt både for klubbenes økonomi, våre frivillige og er tilpasset våre behov som sykkelklubb.

Toppbilde: Generalsekretær i Norges idrettsforbund, Inge Andersen (innfelt), har mottatt et krast brev fra klubblederne Jan Bjerk (f.v.), Gunnar Gulliksen og Trude Elde. Mandag 20. mars møtte de VG til intervju på Aker Brygge.
Foto © TORE KRISTIANSEN, FRODE HANSEN, VG

NIF IT pålegger oss en kostnad på 220.000,- dette året for å fortsette bruken av dette systemet som vi har brukt i en årrekke, noe vi mener er et helt urimelig krav, og som vil utløse enda større dugnadsbehov i allerede hardt pressede klubber.

NIF-IT har onsdag stengt Rittresultater sine tilganger til idrettens integrasjonstjenester, og dermed kuttet IF Frøy sine muligheter til å gjennomføre registreringer opp mot Min Idrett. Dette er en drastisk handling fra NIF IT i en pågående sak der de tre sykkelklubbene venter på en tilbakemelding fra NIF sentralt. En slik utestenging kan få store økonomiske konsekvenser for oss, da vi risikerer å ikke få gjort nødvendige registreringer som sikrer oss inntekter og refusjoner for klubben.

Vi håper at NIF tar dette på alvor og kommer oss i møte for å finne en løsning snarest.

Les hele saken på VG

Relatert innhold