Sterkt av Phan Åge i Russland

Phan Åge Haugård tok en flott 9. plass under andre etappe av Grand Prix of Sochi onsdag.

Toppbilde: Frøy-Bianchis lag i Grand Prix of Sochi består av Tord Sundhagen, Andreas Landa, Henrik Evensen, Phan Åge Haugård og Kristian Forbord.
Foto © Espen Hillmann

Phan Åge er en av fem ryttere fra Frøy-Bianchi som sykler etapperittet i området der vinter-OL gikk i februar. Dette er tredje året på rad at Frøys kontinentallag sykler dette rittet.

Hele Frøys lag gjorde en god innsats i den andre etappen. Rytterne reiste seg etter en svak start i forferdelig vær tirsdag. De var aktive med hele dagen og støtet i flere brudd. Phan Åge og Kristian Forbord var begge med i det avgjørende bruddet.

Ti kilometer før mål klarte Phan Åge å kjøre med teten da den stakk. Kristian kom rett bak, men fikk problemer et par kilometer før mål, og kom inn noen sekunder bak de beste.

Første dag gikk som nevnt i et forferdelig vær, og rytterne fra Frøy-Bianchi var ikke fornøyd med innsats. Best kjørte Tord Sundhagen, som kom inn på 47. plass.

Frøy-Bianchis lag i Russland består av Andreas Landa og Henrik Evensen i tillegg til de tre som alt er nevnt. I dag torsdag kjøres det tempo i Grand Prix of Sochi.