Status trening 2019

Vi nærmer oss slutten av innesesongen og vi har gjennomført 82 inneøkter for seniorene og 40 for ungdommene fordelt på 10 + 2 instruktører. Denne sesongen har vi opplevd rekordmange deltagere og enkelte ganger har salen vært fylt opp til randen.

Noen sverger til rulla, andre til spinningsykkelen og mange av oss gjør en kombinasjon. I tillegg har sportslig leder gitt oss tips til alternativ trening noe som gir en ekstra dimensjon og en totalitet. Det å møtes for å trene sammen har en sosial verdi og er med på å skape et godt miljø.

Vi kommer til å sende ut en spørreundersøkelse også i år der du som deltaker kan komme med ris og ros der meningen er å forbedre tilbudet.

Litt praktisk info om oppstart ute:

Terrenggruppene
  • 25. mars starter 13-14 års gruppa
  • 1. april starter 15-16 års gruppa
  • 3. april mastergruppa
  • 8. april, avhengig av snøforholdene – 10-12 år.
  • Etter påske – kidz og stigruppa
Landeveisgruppene

På landeveien starter vi opp tirsdag 2. april fra parkeringsplassen på Hverven kl. 18:00. Treningsprogrammene er finjustert og kvalitetssikret av sportslig leder.

Fadderordningen

Fadderordningen starter opp 2. april og vil pågå hver tirsdag kl. 18:00. Henriette Handal, Erik Kay og Christian H. Johansen er med som ressurspersoner og vil tilby ekstra oppfølging/trening/turer slik at nye medlemmer får et positivt møte med klubben og sykkelsporten. Informasjon om fadderordningen finner du her: /fadderordning

Sportslig hilsen

Morten Winsnes
Leder
IF Frøy