Startlister til klubbmesterskapet i tempo

Endelig er det klart for klubbmesterskapet i tempo, torsdag 12. september. Startlistene for de som har meldt seg på via nettet finner du her.

Toppbilde: Phan Åge Haugård er ikke kjent som terrengsyklist, men gjorde det godt i Frøys klubbmesterskap i mai. Før temporittet ligger han best an til å bli klubbmester i seniorklassen.
Foto © Haakon Selje

Har du ikke meldt deg på, kan du gjøre det i Hvervenbukta mellom 16.45 og 17.15. Starten går fra Hjulet en min ut mot Tusenfryd.

Tempomesterskapet er siste del av klubbmesterskapet i IF Frøy. Det kåres selvsagt vinnere av rittet, og også sammenlagtvinnere.  Vinneren totalt er den som har lavest plassiffer i terreng, fellesstart og tempo.

I herreklassen ligger tempospesialisten Phan Åge Haugård meget godt an til å stikke av med den store vandrepokalen som klubbmester. Blant kvinnene ligger Liv Runa Strømshaug og Kristin Johannessen likt. Begge stiller torsdag, og den som sykler raskest, blir klubbmester.

Også i 15-16årsklassen for menn blir det hard kniving om sammenlagttittelen. Bare to plassiffer skiller de fire rytterne som har deltatt både i terreng og i fellesstart.