Slik er draktene til Frøy-Bianchi

Frøys kontinentallag Frøy-Bianchi har fått de nye draktene. I dag torsdag 24. januar ble de testet for første gang.

Toppbilde: KLEDD OPP: På bildet i de nye draktene ser vi foran fra venstre Eivind Ekeli, Sigurd Nesset og Morten Sandvik. Bak står Jon Anders Grøndahl, Elias Spikseth, Oddbjørn Klomsten Andersen,Tord Sundhagen, Lars Lysø Martinsen og Halvor Tandrevold.

Nye
KLEDD OPP: På bildet i de nye draktene ser vi foran fra venstre Eivind Ekeli, Sigurd Nesset og Morten Sandvik. Bak står Jon Anders Grøndahl, Elias Spikseth, Oddbjørn Klomsten Andersen,Tord Sundhagen, Lars Lysø Martinsen og Halvor Tandrevold.
Foto © Frøy-Bianchi

Laget er på treningsleir ved Alicante i Spania, og var meget fornøyd med draktene de fikk prøve i dag. Draktene er iøynefallende, og vil bli lett å følge i feltet. Både de andre rytterne og publikum vil legge merke til Frøy-Bianchi.

Laget har det helt topp under samlingen, meldes det fra Spania. Dette er første samling med alle rytterne på plass. Treningen går bra, og det ser lovende ut.

Det til tross for at dagens trening bokstavlig talt blåste bort. Treningen ble en “artig” opplevelse for noen da vinden tok godt tak og halve laget gikk i autovernet. Elias Spikseth – som kom til Frøy-Bianchi fra OneCo i høst – var en av de som fikk smake på naturkreftene. Når regnet blandet seg med den kraftige vinden ble det uforsvarlig og sykle og økta ble delt opp.

De neste dagene venter det noen tøffe turer, og alle er topp motivert. Kveldene brukes til quiz, så det er bare melde på et Frøy lag til Dan Børges tv-show, fortelles det.