Sigurd endelig tilbake i toppen

Etter en vårsesong preget av sykdom, slo Sigurd Nesset til med en topplassering i dag. I konkurranse med over hundre andre ryttere tråkket han inn til en fjerdeplass i rankrittet Fanaseter Opp.

Toppbilde: Sigurd Nesset ble nummer fire i rankingrittet Fanaseter Opp i Bergen lørdag 8. juni. Bildet er fra lubbmesterskapet i Frøy to dager før.
Foto © Sven Kristian Jørgensen

Rankrittet gikk dagen før søndagens Norgescup i fellesstart i Bergen. Rittet var en solid oppmuntring for Sigurd, som fortsatt ikke er helt frisk etter våren sykdom. Så sent som under klubbmesterskapet i Frøy torsdag, merket han problemene. Likevel fikk han i dag vist sin kapasitet. Det lover godt for resten av sesongen.

Også Elias Spikseth, som ble nummer 14 og Halvor Tandrevold på 18.plass viste solid form i dag. Det samme gjorde Krister Hagen fra OneCo, som ble nummer sju. Også han er Frøy-medlem.

Fort syklet også junioren Jon Breivold, som tok en meget god 11.plass i juniorklassen, Jon er fersk som landeveisyklist, og har hatt en meget god sesong så langt. Vi venter spent på fortsettelsen.

Foreløpige resultater fra dagens ritt finner dere ved å trykke på lenke til høyre. Resultatene er veldig foreløpige, i og med at alle ryttere i skrivende stund er kommet med…

Relatert innhold