Bli med på digital dugnad

IF Frøy er med på en digital dugnad i regi av Norges Idrettsforbund for å få folk til å registrere seg i Postens Digipost. For hver person klubben verver, får IF Frøy 25 kroner.

Toppbilde: Frøy får en slump penger fra Posten for alle som registrerer seg gratis.

Plakat digipost

I tillegg er klubben med i trekningen om ulike pengepremier.

– Vi oppfordrer alle til å registrere seg i Digipost – og å verve venner og familie. Det koster ingenting å registrere seg i Digipost. Dette er derfor en enkel måte å skaffe gode inntekter til klubben, sier Bjørn Strøm, som er leder av sponsorkomiteen i IF Frøy.

Han legger til at alle som er fylt 15 år kan registrere seg i Digipost.

Registrering i Digipost skjer enkelt via lenken til høyre.

Husk å velge Frøy som klubben du vil støtte med 25 kroner fra Posten. NB: Den som registrerer seg må bruke bank-ID eller Buypass for å bekrefte sin identitet.

Fakta om Digipost

1. Hva er Digipost?
– Digipost er en digital variant av den grønne postkassen de fleste av oss har utenfor huset. I motsetning til den grønne postkassen din, er Digipost tilgjengelig overalt på pc/Mac, nettbrett og mobil. Tjenesten er laget fordi det ikke er lovlig å sende personopplysninger på vanlig epost, og fordi brev ofte er upraktisk og tidkrevende.

2. Hva er forskjellen på Digipost og Epost?
– Sikkerhetsnivået er hovedforskjellen på epost og Digipost. Sensitiv informasjon er ikke lov å sende på vanlig epost, men på Digipost kan du motta alle typer dokumenter som for eksempel helseopplysninger, informasjon fra banker og forsikringsselskaper, kommunale- og statlige virksomheter.

3. Kan alle få Digipost?
– Alle over 15 år kan åpne sin digitale postkasse. Postkassen er personlig og knyttet opp til personnummeret ditt.

4. Koster det noe?
– Det koster ingen ting å åpne Digipost.

5. Hvem får jeg post fra i Digipost?
– På Digipost kan du motta brev og dokumenter fra banker, forsikringsselskaper, helseforetak og mange fler. Nå har også det offentlige begynt å sende digitalt, som betyr at du kan få brev fra eksempelvis NAV.