Rapport fra Feiringrittet

I et strålende høstvær ble Feiringrittet gjennomført. 114 deltakere var påmeldt til rittet, alt i fra 6-7 år og opp til nesten 70. Kjetil Johansen Amundrud fra Asker Ck hadde dagens beste tid med den sterke tiden 37:38.

Toppbilde: Jon Breivold med gull på 30 km tempo i juniorklassen
Foto © Bjørn Saksberg / Feiring IL

Nok en fantastisk dag med supert høst/sommer-vær. Denne gangen var det 30 km tempo som sto på planen og Frøy stilte som vanlig med stor tropp i Mastersklassene. I tillegg til dette stilte Jon Breivold opp i juniorklassen som igjen endte med gull på tiden 39:45. Gratulerer til Jon.

I menn senior syklet Sigmund Aas bra og endte opp på syvende plass. Sigmund syklet så bra at det ville holdt til andreplass i klassen M30 som er Sigmund sin klasse.

Terje Hullstein (M45-49) syklet inn til femte plass og slo samtidig sin erkerival Jan Bodin med hele 5 sekunder. Jan ble uansett førstemann i gruppen M55-59 og var selvsagt fornøyd med det.

På jentesiden i Masterscup er vi alltid sterke og det ble hele tre førsteplasser. Lene Østberg (K40-49), Trine Hansen (K45-49) og Sidsel Grøndalen (K65-69) sto øverst på pallen og viste at man ikke spøker med jentene i IF Frøy.

Vi har i løpet av denne helgen tatt 3414 poeng i Masters Cup samt to seire i aktive klasser med Jon Breivold i dag og Sebastian Kiese på lørdagens 2-mila i klassen M15-16.

Slik det ser ut nå har IF Frøy vunnet Masters Cup for 2013.

feiringrittet-terje
Terje Hullstein gjør seg klar til 30 km syrefest
Foto © Bjørn Saksberg / Feiring IL