Ørnulfs 80-årshilsen til Frøys medlemmer

Ørnulf Pedersen vil gjerne takke for hilsnene han fikk da han fylte 80 år lørdag. Æresmedlemmets hilsen finner du her.

Først  vil jeg takke for oppmerksomheten jeg fikk fra IF Frøy på min 80-årsdag. Det var en stor og  gledelig overraskelse da Ivar Kjellhov dukket opp med en vakker blomsterbukett fra styret og  fra hele Frøy. Jeg fikk en stor klump i halsen.

Begivenheten ble feiret med en todagers cruise til Kiel med nærmeste familie, og midt under middagen om bord fikk jeg nok en hilsen på telefon, denne gang fra Jørn Michalsen, nåværende leder i klubben. Det varmet.

Til min store overraskelse slår jeg opp i ”Frøyblekka”.  og finner også der en rosende omtale.
Det er løgn å si at man ikke synes ros er hyggelig, men helt ærlig: Det er ikke Frøy som skal takke meg for hva jeg har gjort for klubben. Det er jeg som skal takke klubben for alle de gode vennene jeg har og har hatt, og for alle de gode minnene jeg har fra trening, ritt, og i møter og på fester. Samværet med ungdommen har vært, og er, en viktig vitamininnsprøytning. Det å ha en klubb å høre til i, er også svært viktig.

Allerede før jeg kom inn i styret, var det trukket opp en linje om at det ikke var viktigst å være best og å dyrke enere, men at hver enkelt skulle hadde som  mål å forbedre seg selv ut fra de forutsetninger man har.. Alle medlemmer skulle være like viktige. Og en ting til som jeg husker fra  Leif Zetlitz, formannen før meg: ”Arbeid og utdannelse skal gå før idretten.”

Jeg føler at klubben fortsatt arbeider etter disse retningslinjer. Økningen i medlemsmassen viser det.

Lykke til i arbeidet framover. Og husk hva Kennedy litt omskrevet sa: “Ikke tenk på hva klubben kan gjøre for deg, men hva du kan gjøre for klubben.”