Ørnulf er åtti!

Frøys æresmedlem Ørnulf Pedersen fyller 80 år i dag lørdag 29. september. Hele klubben gratulerer.

ornulf-stort

Som rytter likte Ørnulf best de lange rittene, og syklet blant annet Trondheim-Oslo en rekke ganger.

Det er likevel som administrator han har satt de dypeste sporene etter seg. Ørnulf har vært formann, trener og har hatt en rekke andre tillitsverv. De siste årene fram til han ga seg i styret i 2009 var han kasserer. Han hadde alltid full kontroll, og kunne svare på alle spørsmål – dersom andre tillitsvalgte i klubben var i tvil om noe. Ørnulf sitter fortsatt i lovutvalget i klubben.

Dagens 80-åring har tatt initiativet til en rekke sportslige aktiviteter og ritt opp gjennom årene. Blant annet var han en av dem som sørget for at Scott Cup – det som siden het Nissan Cup og i dag heter United Bakeries Cup – ble en realitet. Han er fortsatt kasserer for komiteen som styrer UB Cup.

Blant de mange store oppgavene Ørnulf har gjort for IF Frøy, var å lage boken som kom ut til 75-årsjubileet i 2003. Den gir et meget godt innblikk i klubbens historie, og bør leses av alle som er glade i IF Frøy. En pdf-utgave av boken kan leses her.

Frøy-veteranen ble utnevnt til æresmedlem av IF Frøy i 1998, og er i dag et av fem gjenlevende æresmedlemmer. Hele klubben gratulerer han med den store dagen, og ønsker han mange, gode år fremover.