Opplev verdenscupavslutningen fra innsiden

Nå kan du oppleve Gunn-Rita Dahle Flesjå, Nino Schurter, Steve Peat og resten av verdenseliten i MTB Rundbane, sprint og downhill. Torsdag 12. til søndag 15. september er det World Cup-avslutning i Hafjell, og som funksjonær du kan få se dette på innsiden av alle sperringer, med kost og losji.

 Hafjell Freeride Klubb er arrangør av årets siste World Cup runde, som er et felles arrangement både for Rundbane / Sprint (XCO og XCE) og Downhill (DH).

Arrangementet blir å regne som prøve-VM for de samme øvelsene som Hafjell holder i 2014.

Trenger funksjonærer

Som en av landets største sykkelklubber er IF Frøy invitert til å stille med funksjonærer.

Hafjell Freeride Klubb har allerede over 130 frivillige på plass, men trenger ytterligere 50 personer for å gjennomføre alt fra rigging i forkant, løypevakter, hjelp til timing og tv og nedrigging.

Frivillige kan være alt fra aktive utøvere, foreldre, tanter/onkler, besteforeldre, venner og bekjente. For å være løypevakt (Marshal) kreves det at du er fylt 18 år.

Soneledere med ekstra ansvar
FunskjonærWC_Hafjell

Som en klubb med mange aktive syklister, er vi spesielt forespurt om å kunne rekruttere tre soneledere for Marshals (løypevakter) med arbeidsoppgaver under rundbanerittet (XCO) under årets World Cup.

Det er ønskelig at disse sonelederene skal komme fra sykkelmiljøet og har noe kjennskap til rundbaneritt.

 Sonelederne vil ha noe mer ansvar enn en Marshal, og de skal føre oppsyn og ha ansvaret for ca. 10 Marshals hver ved gjennomføring og spesielt under finalen lørdag 14. september.

Det er viktig at de tre sonelederne kan delta torsdag-fredag-lørdag ved WC MTB 2013.

Lange dager, mat, overnatting og tøy

Arrangøren lover de som stiller som Marshal eller soneleder lange arbeidsdager stort sett utendørs i all slags vær. I bytte kan de tilby felles overnatting i Øyers splitter nye idrettshall, lunsjpakker, varm middag, sosial samling og funksjonærantrekk bestående av jakke og T-skjorte. Deltar du i mer enn tre dager får du i tillegg hettegenser og cap. I tillegg kommer du tettere på verdenseliten og sykkelaction enn noen andre.

 Ønsker du å delta som frivillig under VM i Hafjell i 2014, er dette en glimrende ”søknad”.

 Meld din tjeneste på  via nettsideneller send enepost til frivilligansvarlig  (se lenker til høyre)

Du finner også mer info på informasjonsskrivet som er sendt ut til de som allerede har meldt seg som frivillige (se lenke til høyre) 

Du kan eventuelt også kontakte Vidar Handal i IF Frøy  som kan sette deg i kontakt direkte med arrangementsledelsen.