IFFrøyeretRentidrettslag

IF Frøy er sertifisert som et Rent idrettslag. Det betyr at klubben og klubbens medlemmer forplikter seg til å delta aktivt i antidopingarbeidet. Fair play i alle former er en viktig verdi i klubben.

Ren idrett
Klubben ble sertifisert som Rent idrettslag i 2013, og vil sørge for resertifisering med jevne mellomrom. Styret i klubben anser dette som viktig, ikke minst siden IF Frøy er en sykkelklubb med utøvere på en rekke nivåer. Alle våre eliteutøvere forplikter seg til å gå gjennom opplæringsprogrammet Ren utøver. Vi anser det også som viktig at klubbens medlemmer fra de aller yngste har holdninger som gjør at bruk av dopingmidler er uakseptabelt.

Ønsker du å sertifisere deg som en ren utøver? Det kan du gjøre via lenken til høyre. Der finner du også lenker til en rekke andre spørsmål vedrørende doping.

Geir Westgaard er ansvarlig for antidopingarbeidet i IF Frøy. Har du spørsmål eller behov for å snakke med noen med hensyn til doping, kan du kontakte han. Du finner e-postadressen i lenken til redaktøren. Du kan også kontakte klubbens leder.