Morten Mørk daglig leder i Styrkeprøven AS

Morten Mørk er ansatt som daglig leder i Styrkeprøven AS. Morten er selv aktiv tursyklist, og har syklet Lillehammer-Oslo flere ganger med turgruppene i Frøy.

Toppbilde: Morten Mørk er tursyklist i Frøy. Nå skal ha lede rittet Det store Styrkeprøven.

morten
Morten Mørk overtar som daglig leder i Styrkeprøven AS 1. mai.

Styrkeprøven er blitt et eget aksjeselskap etter at den tidligere eieren Oslo Cyklekrets er blitt en del av den nye region Øst.

Selskapet eies av ni av klubbene i tidligere OCK. Frøy er med en eierandel på knappe 19 prosent største eier, sammen med BOC og Rye.

Ingar blir pensjonist

Morten Mørk etterfølger Ingar Wilhelmsen som daglig leder i Styrkeprøven. Ingar går av med pensjon etter at årets ritt er avviklet.

Den nye daglige lederen i Styrkeprøven er medlem av Frøy, men har aldri hatt tillitsverv i klubben. Han har heller ikke vært involvert i prosessen som ledet fram til etableringen av Styrkeprøven AS. Det er styret i aksjeselskapet som har ansatt daglig leder.

Styrkeprøven AS har sendt ut denne pressemeldingen

Etter 15 års innsats for OCK og Styrkeprøven går Ingar Wilhelmsen av med pensjon etter årets ritt. Vi er meget fornøyde med at Morten Mørk har takket ja til å overta stafettpinnen og at han sammen med arrangementssjef Pål Wøien, skal lede Styrkeprøven mot nye høyder.

I tillegg til å være brennende opptatt av idrett og sykkel har Morten en allsidig og spennende bakgrunn fra Forsvaret og næringslivet som blant annet flyger, gründer og leder. Morten er medlem av Frøy og sykler i Frøys turgrupper, men innehar ingen tillitsverv eller offisielle roller i klubben.

Selv om Ingar skal fortsette til etter årets arrangement vil Morten være på plass fra 1. mai for å sikre en best mulig overgang.

Vi er overbevist at selskapet nå er i de beste hender og at Styrkeprøven går spennende år i møte.

Christian Tollefsen

Styreleder Styrkeprøven AS