Meld deg på vinterens innetrening 2015

Innetreningene vintersesongen 2015/2016 starter tirsdag 3. november på SATS Hellerud. I år er det treninger tirsdager, onsdager, torsdager og lørdager.

Toppbilde: Innetreningene til Frøy gir et godt grunnlag for å møte en spennende 2015-sesong.
Foto © Haakon Selje

Dette gjelder trening for voksne. Plan for ungdom finner du her.

Treningsprogrammet vil følge opplegget fra de tre siste årene, og  er lagt opp av Terje Hullstein. Opplegget ble endret foran 2013-sesongen, med meget godt resultat både det året og i 2014. Mange av rytterne som fulgte treningsplanen hadde stor fremgang.

Detaljerte treningsplaner fram til jul finner du via lenker til høyre. Nytt av året er inndelingen i treningsøktene også tar hensyn til terrengsykllistene. Øktene er nå delt inn etter tider som brukes henholdsvis på Lillehammer-Oslo og Birkebeinerrittet

Treningstidene på SATS Hellerud

Tirsdag

19:30 – 21:00

Under 3.20 i Birken og 4.45 i L-O prioriteres.

Onsdag

19:40 – 21:00

Over 3.20 i Birken og 4.45 i L-O prioriteres.

Torsdag

20:40 – 21:30

De som kjører aktivt prioriteres

Lørdag

14:00 – 16:00

Først til mølla

Det er viktig å prioritere at alle treninger er åpne for alle uansett nivå og ambisjoner. Prioriteringen gjelder bare dersom salen blir fyll.

Nytt av året er at kjernetreningen til Lene Østberg før mange lørdagsøkter nå er lagt inn i treningsplanen

Påmelding

Alle som ønsker å delta på innesykling må melde seg på, for at det skal bli lettere å holde oversikt over hvem som er med. Påmeldingen gjelder for hele sesongen – det er altså ingen påmelding til hver enkelt trening. Påmelding kan skje via lenken til høyre.

Også i år blir treningen sterkt subsidiert. Du betaler for hele sesongen, og kan da delta på samtlige treninger. Ungdom kan delta både på Hellerud og på Skullerud.

Pris

Utøvere født før 1. januar 2000

1000,-

Utøvere født etter 1. januar 2000

450,-

Betaling

Betalingsinformasjon kan skje enten via kredittkort eller via nettbank. Betalingsinformasjonen finner du på fakturaen du får ved påmeldingen. Bruker du nettbank er det viktig at kidkoden brukes.

På Hellerud legges det før hver trening ut en liste som du skriver deg på. Du skriver navnet og et eget nummer som du får når egenandelen er betalt. Nummeret finner du på en liste som ligger ved – og er den samme for hele sesongen.

Lykke til med innetreningene. Vi ses i november!