Meld deg på NM i Masters

Alle fra Frøy som ønsker å sykle NM i Masters, må bruke klubbens interne påmeldingsløsning På den måten slipper dere å betale selv.

Toppbilde: Håkon Zahl (til venstre) og Terje Hullstein møtes under temporittet i Levanger 1. mai. De treffes nok igjen under NM.
Foto © Jørn Michalsen

Levanger
Bjørn Ole Langø fotografert under temporittet i Levanger 1. juli. Han er en av forhåpentligvis mange masterryttere som har NM i juli som mål
Foto © Jørn Michalsen

Frøy arrangerer NM i Masters tempo lørdag 5. juli og fellesstart søndag 6. juli. Du kan lese  mer om mesterskapet på arrangementets hjemmeside via lenke til høyre.

Klubben betaler påmeldingsavgiften

Klubben har besluttet å betale startkontingenten for alle våre ryttere. Vi håper det skal stimulere flest mulig av våre landeveisryttere til å stille opp i ett eller begge rittene.

Selv om vi er arrangør, må påmeldingsavgiften betales for at deltakelsen skal være gyldig. Vi vil derfor ha felles klubbpåmelding. Du skal altså IKKE bruke påmeldingsløsningen på rittets hjemmeside.

Bruk skjemaet

Alle som skal delta, må melde seg på via skjemaet du finner via lenken til høyre. Klubben vil melde på rytterne felles i tre runder, 15. mai, 10. juni og 20. juni. Siri Hildonen har tatt på seg den oppgaven.

Vet du at du skal delta, er det fint om du melder deg på så raskt som mulig. Absolutt siste frist for å melde seg på er torsdag 19. juni klokken 12.00. Det er ingen mulighet for etteranmelding i NM.

På startlisten etterhvert

Siden klubben har felles påmelding, vil du ikke komme på startlisten for rittet før påmeldingen har skjedd.

Vi håper det blir mange frøyere på startstreken i juli – og ønsker alle lykke til.

Har du spørsmål om påmeldingen eller rittet, kan du sende en epost til rittadministrasjonen via lenke til høyre.