Meld deg på klubbmesterskapene nå

Nå kan du melde deg på klubbmesterskapene både i fellesstart, terreng og tempo. I år er mesterskapene blitt Frøy Tredagers.

Toppbilde: Fra klubbmesterskapet i 2015
Foto © Sven Kristian Jørgensen

  • Tirsdag 8. september fellesstart
  • Onsdag 9. september terreng
  • Torsdag 10. september tempo

Vi ber alle melde seg på via nettet, ettersom det gjør det enklere å arrangere rittene – og ditt startnummer ligger klart når du kommer. Det blir likevel mulig å etteranmelde seg før start på det enkelte rittet.

Påmeldingsfrist på nett for alle tre rittene er mandag 7. september klokken 12.00.

Når det gjelder detaljer rundt løypene kommer vi tilbake til dette. Vi ber alle møte opp i god tid for å hente sitt startnummer.

FELLESSTART TIRSDAG 8. SEPTEMBER KLOKKEN 18.00

STARTLISTE

Start og mål ved Siggerud. Antall runder avhengig av klasse.

OBS: For å øke deltakelsen og gjøre rittet mer sikkert, vil alle jenteklassene sykle en runde. Det blir også mulig å sykle en runde for seniorer menn. Dette tilbudet er tenkt spesielt for ryttere i gruppe tre eller fire. Det blir egen premiering for menn som sykler en runde. For å finne plassering totalt i klubbmesterskapet, får rytterne som sykler en runde plassiffer etter alle som sykler to runder.

TERRENG ONSDAG 9. SEPTEMBER KLOKKEN 18.00

Rundløype med start/mål på Grønmo. Antall runder varierer med klasse. Løypa blir en enklere versjon av NM-løypa, slik at de som er mest vant til tynne dekk også skal kunne delta. Starttider, startoppstilling, kart og løypebeskrivelse vil bli publisert på froy.no i god tid før rittet. Terrengmesterskapet er åpent for alle syklister fra seks år og eldre.

TEMPO TORSDAG 10. SEPTEMBER KLOKKEN 18.00

10 km tempo med start ved “hjulet” i nærheten av Tusenfryd. Løypa er rimelig flat og målgang ved Hvervenbukta. Asfaltkvaliteten er god. Startlister med starttidspunkt blir publisert på nettsiden for dem som melder seg på via nettet.

Vi oppfordrer flest mulig om å stille i alle rittene, slik at vi få fyldige resultatlister i alle klassene. Det gjelder ikke minst i kvinneklassene. Frøy tredagers er mer gøy enn alvor – det er ingen grunn til ikke å ta sjansen i uvante disipliner.

Har du spørsmål vedrørende Frøy Tredagers? Da kan du sende en epost via lenken til høyre.