Landslagstrener til klubbkvelden

Landslagstrener Eddy Storsæter Knudsen kommer til klubbkvelden mandag 23. november. Han vil komme med gode tips til de som vil bedre til å sykle – enten det er i terrenget eller på landeveien

Toppbilde: Llandslagstrener Eddy Knudsen Storsæter (til venstre) kommer på IF Frøys klubbkveld mandag 23. november. Her i hyggelig prat med president Harald Tiedemann-Hansen under NM i terreng på Grønmo i juli.
Foto © Jørn Michalsen

Eddy har lang erfaring som syklist og trener – blant annet med bakgrunn som Frøy-trener tidlig i karrieren. Nå har han ansvaret for landslagene i rundbane, maraton, utfor og BMX, men har også god kunnskap om treningsprinsippene for de som liker seg best på landeveien.

Rapport om treningsprinsipper

Sammen med flere andre ressurspersoner i og rundt NCF, har Eddy utarbeidet en rapport om trening for syklisten. Den er grunnlaget for treningsopplegget for Frøys masters-syklister på landeveien, som har gitt meget gode resultater.

På klubbkvelden blir det også sjanse til å se og bestille Frøys nye klubbtøy fra Kalas. Sørensens sykler vil også være til stede med gode tilbud.

Pemieutdelinger

I tillegg blir det premieutdeling for klubbmesterskapene og for Masterscupene. Alle som kom blant de tre beste i Masterscup terreng eller landevei sammenlagt i 2015 vil få sin medalje i klubbkvelden.

Arrangementet skjer i Oppsal samfunnshus med start 18.00. Det vil vare i tre timer og kanskje vel så det – med innlagt pause for enkel servering og småprat.