Konfettifest på klubbkvelden

Konfettien haglet da klubbmestere og Mastercupvinnere ble feiret under klubbkvelden nylig. Sebastian Kiese ble kåret til ungdomsrytteren med best fremgang og Jon Breivold til rytteren med best sportslig resultat.

Toppbilde: Frøys klubbmestre sammelagt i 2015. Fra venstre Henriette Elvrum Handal, Henriette Bakkei Götz, Vegard Stokke, Håkon Grude, Sebastian Kiese og Jon Flydal.
Foto © Haakon Selje

Klubbkveld4
Henriette Bakkeli Götz var eneste deltaker som vant alle enkeltdistanser i klubbmesterskapene – og selvsagt da også vant sammenlagt. Hun syklet i kvinner 13-14 år.Foto © Haakon

Som vanlig var salen full under Frøys klubbkveld. Foredragsholder Eddy Knudsen Storsæter ga tips om hvordan man best kan trene for å bli virkelig god – og fikk og respons med mange spørsmål fra salen.

Høydepunktene var likevel utdeling av premiene fra klubbmesterskapene, der disse stakk av med sammenlagttitlene:

Henriette Handal, kvinner senior
Henriette Bakkeli Götz kvinner 13-14 år
Vegard Stokke, menn 13-14 år
Håkon Grunde menn 15-16 år
Sebastian Kiese menn junior
Jon Flydal, menn junior

Jon kan også beundre vandrepokalen som går til vinneren i klassen med flest deltakere det neste året.

Må stille i alle disipliner

For å kunne vinne klubbmestertittelen sammenlagt, må man ha deltatt i alle tre disipliner, det vil si terreng, fellesstart og tempo, men det var selvsagt også premier til de beste på enkeltdistansene.

Som vanlig var Masterutvalget i NCF på plass for å dele it medaljer sammenlagt i Masterscupen både i terreng og på landeveien. Samtidig fikk Frøy pokalen som beste klubb på landeveien for tredje år på rad siden pokalen ble satt opp første gang i 2013.

På terrengsiden kåres det ingen klubb som sammenlagtvinner, men en uoffisiell og uhøytidelig beregning gjort at Øyvin Wormnæs viser at Frøy ville vunnet også den cupen.

Her er Frøys medaljevinnere i terrengcupen

Kvinner 30-34:
1. Martine Stenbro
2. Magdalena Kwarta

Kvinner 35.39:
1. Trude Dombestein Elde

Kvinner 45-49
1.Nina Malme Gulbrandsen
3. Mariama Jammeh

Menn 45-49
1. Øyvin Wormnæs
3. Thomas Færgestad

Her er Frøys medaljevinnere i landeveiscupen

Kvinner 45-49
2. Trine Hansen

Kvinner 50-54
1. Christin Becker
3. Ann Kristin Tøftum

Kvinner 65-69
1. Sidsel Grøndalen

Menn 30-34
3. Thomas Jansen

Menn 40-44
2. Sigmund Aas

Menn 50-54
1. Terje Hullstein

Menn 55-59
1. Jan Bodin

En viktig del av klubbkvelden var at Frøys nye draktleverandør Kalas og samarbeidspartner Søresens sykler var tilstede, Torsdag 7. januar blir det for øvrig anledning til å prøve klubbtøy hos Sørensen. Nærmere info kommer.

Klubbkveld_2
Glade medaljevinnere i Masterscupen. Fra venstre Jan Bodin, ann Kristin Tøftum, Christin Becker, Sidsel Grøndalen, Terje Hullstein (delvis skjult bak den store vandrepokalen som går til klubben som vinner sammenlagtcupen, Trude Dombestein Elde, Øyvin Wormnæs, Nina Malme Gulbrandsen, Trine Hansen, Maria Jammeh og Thomas Jansen.Foto © Haakon Selje