Klart for kontingentbetaling og bestilling av lisens

Nå er det tid for å betale lisens og helårslisens for 2013.

Toppbilde: Sykler du tre eller flere ritt i 2013, lønner det seg å bestille helårslisens. Bildet er fra Kråketråkken i fjor. Foto: Haakon Selje
Foto © Haakon Selje

Giroene for betaling av lisens er på vei ut og vil komme i din postkasse før 1. februar. Vi ber om at kontingenten betales så raskt som mulig. Kontingenten er uforandret fra 2012.

Dersom giroen du får inneholder feil med hensyn til pris, adresser, navn eller andre opplysninger, er det fint om du varsler vår medlemsservice. Det samme bør du gjøre om du ikke har fått giroen innen rimelig tid. Da kan det for eksempel være at vi har feil adresse.

Klart for lisensbetaling

Når kontingenten er betalt, kan du bestille helårslisens for 2013. Du finner all informasjon om lisensen via forsiden til nettsiden. Merk at lisensen i år skal bestilles fra et skjema på vår hjemmeside (du finner den på siden med lisensinformasjon).

Dersom du skal delta i ritt umiddelbart, kan du få informasjon for betaling av kontingent ved å kontakte medlemsservice. Da kan du også få lisens umiddelbart. Vi ber om at alle andre venter til giroen kommer i postkassen. Forsikringen som er knytttet til lisensen for 2012 gjelder ut februar 2013.

Har du betalt treningsavgiften?

Dersom du trener innendørs på Hellerud og ikke har betalt treningsavgiften, ber vi om at det gjøres så raskt som mulig.