Junior Sebastian raskest i grønn drakt

Først kom tre ryttere fra Frøy-Bianchi. Så kom beste klubbrytter fra Frøy. Han var junior. Navnet er Sebastian Kiese.

Toppbilde: God deltakelse med ryttere fra mange nivåer i regn og grått vær tirsdag kveld
Foto © Jørn Michalsen

Sebastian
Sebastian Kiese på vei mot mål i temporittet. Bak geviret på den svarte tempohjelmen skimter han en kanontid.
Foto © Jørn Michalsen

Sebastian – som er junior også neste sesong – kom i mål på meget sterke 12.23. Med det var han 21 sekunder bak totalvinneren – tempoeksperten Phan Åge Haugård. Rett og slett en imponerende tempo av unggutten, som det er lov å vente seg mye av neste år.

Mange raske ryttere

Det var for øvrig mange sterke tider i tirsdagens temporitt. Forholdene var ikke optimale med regn, men gode temperaturer og manglende vind gjorde likevel at mange satte personlige rekorder med god margin.

Det gjaldt for eksempel både Ann-Kristin Tøftum og Lene Østberg i kvinner senior. Da tålte de nok at de begge måtte seg seg slått i kampen om å vinne klassen – spesielt fordi vinneren Trine Hansen naturligvis syklet i verdensmestertrøya.

Sammenlagt var det jevnt i flere klasser. Sindre Haugsvær imponerte igjen med en godt tid, og ga Phan Åge kamp til døren om klubbmestetittelen totalt. Sindre endte med 12 plassiffer, mens Phan Åge fikk 10.

Trine
I klubbmesterskap – med VM-mestertrøye: Trine Hansen vant også denne gangen.
Foto © Jørn Michalsen
Jevnt blant juniorene

I juniorklassen ble det enda jevnere. Sebastian Kiese og Andrè Johansen fikk begge fem plassiffer. Andrè vant terrengrittet, mens Sebastian stakk av med seieren i de to landeveisrittene.

Da sier regelverket at den som har best individuelle plasseringer vinner – og dermed snek Sebastian seg foran.

Gode ungdommer

Ekstra hyggelige er det igjen å se at det var sammenlagtresultater for alle tre rittene i alle de yngste klassene både for gutter og jenter, med unntak av kvinner 15-16. Det er løfterikt for fremtiden. Og igjen – at ingen av klubbens mange seniorkvinner stilte i alle tre rittene slik at sammenlagsvinner ble kåret – var skuffende.

Du finner lenker til foreløbige resultater på tempo og totalt via lenker til høyre. Der kan du også sende epost for å melde eventuelle feil.