Informasjon om lisens for 2016

Her følger informasjon om helårslisens for 2016.

Alle som sykler ritt skal ha lisens. Du kan enten bestille helårslisens, eller engangslisens for hvert enkelt ritt. Generelt kan du si at engangslisens er billigst om du sykler ett eller to ritt i året. IF Frøy anbefaler imidlertid alle sine medlemmer som sykler om å tegne helårslisens, fordi det der en forsikringsdekning som også gjelder på trening.

To typer forsikringsdekning

Merk at det finnes to typer forsikringsdekning: Ordinær lisens og utvidet lisens. Prisen for alle masterryttere er nå den samme: 600 kroner for ordinær lisens og 800 kroner for utvidet lisens. For barn og ungdom er prisen mye lavere, og vil fremkomme ved bestilling.

Norges Cykleforbund har inngått avtale med EQ Timing om system for bestilling av lisens. Alle som tegnet helårslisens i fjor, skal ha fått epost fra EQ Timing med lenke for bestilling. Da er de fleste dataene lagt inn. Har du ikke fått denne eposten eller ikke hadde helårslisens i fjor, kan du bestille lisens via lenken til høyre.

Kontingenten må betales

Som tidligere er ikke lisensen gyldig før kontingenten er betalt, selv om lisensen er betalt. Medlemsansvarlig i klubben vil få epost om bestillingen, og godkjenne den. Først da kan lisensbevis lastes ned. Kontingenten for 2016 ble sendt ut i januar.

For å laste ned lisensen, må du opprette en profil hos EQ Timing dersom du ikke alt har gjort det.  Du vil få informasjon om hvordan du gjør dette når du har bestilt lisens. Du kan også bestille et plastfoliert lisensbevis når du bestiller lisensen.

Har du spørsmål?

Via lenkene til høyre kan du lese mere om lisensen og forsikringsdekningen. Har du spørsmål til IF Frøy om lisensen, kan du sende en epost til vår medlemsservice via lenke til høyre. Har du spørsmål om selve bestillingen, ber vi om at du kontakter EQ Timings kundeservice på telefon 61 15 90 00 eller pr epost via lenke til høyre.