Info om klubbmesterskapet i fellesstart

Vi minner om klubbmesterskapet i fellesstart torsdag 4. september. Har du ikke meldt deg på, kan du gjøre det ved start senest 17.30.

Toppbilde: Klubbmesterskapet i fellesstart er åpen for alle ryttere. Nå kan de som synes det er for tøft å sykle to runder, er det nå mulighet for å nøye seg med en.
Foto © Sven Kristian Jørgensen

Klubbmesterskapet i fellestart har start og mål i krysset Siggerudveien/Ekornveien ved Siggerud. Dette er samme sted som de siste årene, og også samme sted som start og mål for tempo i NM landevei Masters i juli. At vi nå har åpnet for mulighet for å sykle en runde, gjør at vi håper noen av de som før har ment at de har havnet for langt bak teten, nå stiller til start.

Løypa

Løypa går i retning Oslo. I krysset med R155 ved Sværsvann tar rytterne til høyre mot Ytre Enebakk. i rundkjøringen ved Vik snur rytterne og sykler til Klemetsrud. Her rundes det i rundkjøringen. i krysset ved Sværsvann tar de som skal sykle en runde til høyre inn Siggerudveien  mot mål. De som skal sykle to runder, fortsetter mot Vik og tilbake til Klemetsrud, før de sykler inn mot mål ved Sværsvann.

Den lange løypa er ca 71 km og den korte cz 39 km.

Du kan se Petter Stilands Strava-tracking av løypa via lenke til høyre.

Vær ute i god tid

Starten for de som skal sykle to runder er 18.00 og for de som skal sykle en runde 18.02. Vi ber rytterne være ute i god tid. Det gjelder spesielt de som skal melde seg på, men også de som må låne tidtakerbrikke. Sekretariatet er rett ved start og mål.

Vi ber om at parkering ikke skjer langs riksveien. Det er parkeringsmuligheter foran og bak Siggerudhallen 300 meter fra start.

Unngå diskvalifikasjon

Vi minner om at løypa ikke er sperret for andre rytterne. og at trafikreglene gjelder. Det betyr blant annet at det er strengt forbudt å sykle på venstre side av veien. Ryttere som gjør det risikerer diskvalifikasjon.

NB: I motsetning til i alle andre ritt, er det OK å ikke  bruke klubbtøy i klubbmesterskapet, for de som ønsker det. Dette for lettere å kunne skille rytterne fra hverandre i en spurt.

Alle rytterne ønskes lykke til torsdag. Kjør hardt – kjør sikkert

Relatert innhold