Hjelperytterne

Hjelperytterne – en ny veldedighetsforening – bruker mosjonssykling som grunnlag for å samle inn penger til veldedig formål.

I 2018 sykler Hjelperytterne for å samle inn penger til støtte for tandemsykling i Norge slik at enda flere blinde og svaksynte får muligheten til å komme seg ut og være aktive. Foreningen har et nært samarbeid med NCF.

Det er veldig gledelig at den jobben vi har gjort med tandemsyklingen i Frøy har vært en inspirasjonskilde for Hjelperytternes beslutning om at støtten i 2018 går til tandemsykling i Norge.

Se vedlagte pressemelding!

MERK!

På torsdag 14.12 sykler Hjelperytterne fra Shellstasjonen ved Gressbanen og opp til Tryvann. For hver rytter som når toppen, donerer Scandic Vulkan og Advokatfirmaet HBN Henriksen Bakke-Nielsen kr 100 til Hjelperytterne. Veldig gøy om mange fra Frøy kan legge treningen til Tryvann denne ettermiddagen / kvelden!

Her er mer info

Det er start fra Shellstationen ved Gressbanen (krysset Holmenkollveien/Stasjonsveien) og mål er parkeringsplassen på toppen av Tryvann.

  • Der er ingen tidtagning og vi kjører ikke som et ritt
  • Det er valgfritt hvilken sykkel du stiller til start på
  • Det er fellesstart kl. 14.00, 16.00, 18.00 og 20.00 – ikke som i et sykkelritt med pistolskudd og avsperrede veier: vi setter stille og rolig i gang og kjører alle i eget tempo opp bakken
  • Er også mulig å startes fritt i hele perioden fra kl. 14.00 – 20.00: Det er ingen påmelding og du behøver ikke startnummer eller annet – du melder deg helt enkelt ved Hjelperytternes bil på parkeringsplassen på toppen og melder at du har syklet strekningen. Du er naturligvis særdeles velkommen til at sykle flere ganger i løpet av dagen!
  • For hver gang det kommer en rytter til topps, doneres det 100 NOK til Hjelperytterne. Sponsorer er Scandic Vulkan og Advokatfirmaet HBN Henriksen Bakke-Nielsen
  • Der er varm drikke på toppen – og mulighet for at gå innenfor hos Shell ved Gressbanen.