Her debuterer juniorene på velodromen

Toppbilde: Dette er et historisk bilde – syklister fra IF Frøy på innendørs velodrom i Norge.
Foto © Espen Hillmann

Dette bildet er historisk: For første gang er syklister fra IF Frøy i klubbdrakt på en innendørsbane i Norge.

Velodromsamling_2
Frøy-juniorer på startstreken på velodromen i Sola.
Foto © Espen Hillmann

Det er seks juniorer fra klubben som har fått muligheten til å samles på den splitter nye velodromen i Sola. Der fikk de muligheten til å ta akkrediteringen som er nødvendig for å delta i ritt . I tillegg gir samlingen tirsdag og onsdag i denne uken sjansen til å gjøre seg kjent med velodromen og banesykling.

Dette er ekstra viktig siden det om ca ett år kommer en velodrom i Asker. Den vil gi helt nye muligheter for syklister av alle slag.

På velodromen møtte Frøy-juniorene de tidligere frøyerne Magnus Børressen og Anders Oddli.

Magnus er nå klubbdirektør i Team Coop. I sin aktive karriere stod han for en lang rekke gode prestasjoner, og er en av klubbens beste landeveisryttere gjennom tidene.

Anders Oddli er banespesialist, men syklet også landevei for kontinentallaget Frøy Bianchi. Han sikret seg flere banemesterskap i sin tid i klubben.

Med blant instruktørene var også May Britt Våland, som er eneste norske kvinnelige syklist med medalje i denne grenen

De seks frøyerne var derfor i meget gode hender under samlingen. De som var med var  Aleksander Nilsen,  Henrik E. Farstadvoll, Jakob Buhs,  Martin E. Farstadvoll, Sebastian Larsen og Sondre Rokke. Espen Hillmann var med som deltaker.

Helgen 19. til 21. november blir det en ny samling på Sola. Påmeldingen dit blir åpen for alle, og legges ut om kort tid.