Halvor dro Frøy-Bianchi til fortsatt ledelse

Team Frøy-Bianchi ble ranket som det dårligste laget av internasjonale sykkelnettsteder før Tour of Taiwan. Når fire etapperer unnagjort leder laget fortsatt lagkonkurransen. Etter nattens tøffe etappe trekker sjefen fram innsatsen til Halvor Tandrevold.

Toppbilde: Halvor Tandrevold gjorde en kjempejobb under den fjerde etappen av Tour of Taiwan, og er sterk delaktig til at laget fortsatt leder lagkonkurransen.

– Halvor gjorde en kjempejobb i dag, og har en stor del av æren for at laget fortsatt topper lagkonkurransen. Etappene er tøffe og går i høy fart, og våre ryttere merker kjøret. Det blir spennende å se de to siste etappene, sier sportsdirektør Carl Erik Pedersen.

Halvor endte på 87-plass på etappen , men ble likevel dagens helt på grunn av sin jobbing. De tre andre fra Frøy-Bianchii kom inn med hovedfeltet. Dette feltet tok aldri igjen et brudd med åtte rittere, som kom i mål før hovedfeltet. Oddbjørn Klomsten Andersen ble nummer 28, Morten Renslo Sandvik nummer 87 og Sigurd Nesset nummer 71, alle med samme tid som resten av hovedfeltet.

– Hva er det dere driver med?Frøy-Bianchi topper fortsatt lagkonkurransen etter fire etapper, og det skaper virkelig oppmerksomhet i Taiwan. På forhånd var laget ranket som det dårligste 22 lagene som erpå plass. Resultatene til nå blir derfor sett på som en sensasjon.

– Hva er det dere driver med som får til dette, er spørsmålet Carl Erik Pedersen får fra internasjonale sykkeleksperter i Taiwan.

Oddbjørn nummer fem
Sammenlagt ligger nå Oddbjørn Klomsten Andersen på femteplass, 37 sekunder bak ledende Bernhard Sulzberger fra det australske laget DRAPAC.

– jeg er imponert over rytterne våre, men vi merker at etappene er tøffe. At vi mistet Eivind Ekeli den første dagen (rakk ikke makstiden), gjør at vi bare er fire mann. Det bli spennende å se hva vi får til på de tre siste etappene, men vi skal selge oss dyrt, sier en fornøyd Carl Erik Pedersen i Taiwan.