Grønn politiker i grønn Frøy-drakt – se video

Venstre-politikeren Abid Raja er en tøffing. 1. mai syklet han Enebakk rundt med Frøys gruppe 3. Det var en av tre sportslige utfordringer i løpet av den uka. Se video her.

Toppbilde: Abid Raja (nummer to fra venstre) i godt humør før starten på Eneball Rundt. Han var like blid vel 80 kilometer senere.

De to andre konkurransene Abid var med på var Sentrumsløpet og Svalbard skimaraton.

For to år siden syklet Abid som helt fersk syklist med gruppe 4 i Eneball rundt. Siden har han vært diplomat i India, men er nå på plass som fast stortingsrepresentant.

Trening har han hele tiden vært ivrig på, og Abid kommer i stadig bedre form. 1. mai stilte han i ny Frøy-drakt, og nå håper han å kunne stille på Nordmarka rundt 18. mai og Lillerhammer-Oslo.

– Problemet blir å få tid til fellestrening i en travel stortingsvår, slik at jeg kan bidra i rulla. Det så ut til å være kjempegøy, og jeg gleder meg til å sykle mer med Frøy, sier den spreke politikeren.

Aftenposten har laget tv-innslag om Abid Rajas tøffe uke – inkludert sykkelrittet rundt Enebakk. Du kan se den ved å klikke på lenken til høyre.

Relatert innhold