God stemning på Skullerudstua

Det ble en trivelig terrengsykkelkveld på Skullerudstua onsdag 14. august. Det første UB Cup-rittet etter ferie ble møtt av godt vær, fornøyde ryttere og publikum som tok bølgen.

Toppbilde: Ivrige tilskuere fra arrangørklubben Frøy tar bølgen før å heie fram rytterne under UB Cup på Skullerudstua onsdag 14. august.
Foto © Ann Karin Martinussen

Det gode været sto i skarp kontrast til flere av vårens ritt, spesielt åpningsrittet samme sted i begynnelse av mai – da det bøttet ned med regn og rytterne badet i gjørme.

Denne gangen var ikke bare løypa snudd – solen skinte og temperaturen var mer enn akseptabel.

Lykkelige rekrutter

Som vanlig var det spesielt i de yngste klassene deltakelsen var best og smilene bredest. Frøy-jenta som var på sin første trening mandag og fikk medalje onsdag, glemmer neppe denne kvelden tidlig. Vi får håpe opplevelsen til henne og de andre rekruttene fører til enda større entusiasme.

Mange av rytterne – også de voksne – ga uttrykk for at dette var et flott ritt, et av de morsomste de har syklet. Spesielt likte flere av løypa nå sykles motsatt vei i de to rittene på Skullerudstua. Det gjør rittet enda mer utfordrende.

Blant de mange som trivdes  var superveteranen Rune Høydahl – som skrøt av arrangementet på sin Facebookside i går, Rune ble nummer tre i eliteklassen – og hadde også med seg sønnen Jonas på åtte. Hyggelig å se at rekrutteringen er i orden også der i gården

UBCup_14082013_start
Startfeltet i niårsklassen var stort – og ivrig. På bildet ser vi blant andre Jørgen Bjørndal Ottestad (9024), Sindre Bogerud (9043), Vetle Husby (9012) og Jacob Bøymo (9003).
Foto © Jørn Michalsen

Relatert innhold