God innsats av Frøy-Trek i Romania

Kontinentallaget Frøy-Trek gjorde en meget sterk innsats i etapperittet Sibiu Cycling Touri Romania, som ble avsluttet søndag. Frøy-Trek endte på femteplass i lagkonkurransen, mens Sigurd Nesset ble nummer to i U23-klassen og nummer ti totalt.

Sigurd_NessetRomania

NÆR TOPPEN: Sigurd Nesset ble nummer to i U23-klassen i Romania.

– Laget kjørte meget godt på flere av etappen, og jeg er godt fornøyd med at Frøy-Trek har enkeltryttere som kjemper i toppen og at laget er blant de beste i lagkonkurransen, sier sportsdirektør Carl Erik Pedersen.

Kjempet om U 23-seieren

Sigurd Nesset kjempet lenge om seieren om seieren i U23-klassen, men i og med at både han og U 23-vinneren Anatoly Sosinsky fra Ukraina kom inn med hovedfeltet på den avsluttende etappen søndag, maktet ikke rytteren fra Frøy-Trek å hente inn forspranget. Hans lagkamerat Jonas Orset ble nummer sju sammenlagt i klassen.

– Dette er gode enkeltresultater, men mest fornøyd er jeg likevel med laginnsatsen, og at vi har ryttere som ofrer alt for laget og sine teamkolleger. Innsatsen i Romania viser at vi gjør ting riktig, og så langt synes jeg vi har fått til mye det første året som kontinentallag, sier Carl Erik Pedersen.

Godt syklet av Andreas og Phan Åge

Også andre Frøy-kjenninger gjorde det bra i Romania. Andreas Landa, som sykler for OneCo Mesterhus ble best norske rytter med en femteplass totalt. Han bidro sterkt til at OneCo Mesterhus ble nummer sju i lag-konkurransen, to plasser bak Frøy-Trek.

Imponerende var også avslutningsetappen til Phan Åge Haugaard, også han en del av OneCo Mesterhus. Han ble nummer tre søndag, bare fem sekunder bak vinneren.

 Her kan du se alle resultatene fra Sibiu Cycling Touri .