|

Gjørmefest i Spikkestad – bli med på NM og Vargkross

Madeleine Götz var en av mange frøyere som koste seg i gjørma under Norgescupen i Spikkestad i helgen. Ingrid Braatner Helljesen

Mange frøyere stilte på start og gjorde det godt under Spikkestad røyk, rock og kross i helgen. Dette er ikke en musikkfestival, men Norgescupritt i sykkelkross.

Helgen bød på skikkelig CX-vær, og det betydde gjørmefest begge dager.

Lørdag dominerte Mastersrytterne fra IF Frøy resultatlistene. Katrine Hofstad, Thomas Færgestad, Colin Eick gikk alle helt til topps, mens Dagfinn Bang-Johansen ble nummer to og Morten Forland nummer tre.

I kvinner elite tok Madeleine Götz tredjeplassen, og hun sikret seg den plasseringen også søndag. Da stilte også Aksel LaForce i menn junior, og gikk helt til topps. Katrine vant også søndag, mens Dagfinn igjen ble nummer to.

Kommende helg er det Norgescup i Sandnes, og helgen etter er det klart for Norgesmesterskap i Kristiansand.

– Mange frøyere drar dit, og flere av de beste seniorene og juniorene skal også dra. Jeg håper enda flere tar turen til Sørlandet, slik at det blir en fin Frøy-gjeng der. Det gjelder også ungdommen, som kan delta i Jokermesterskapet i CX., sier leder og sykkelkrossentusiast Morten Forland.

Vargkross på Grønmo
For de som ikke drar til Sandnes kommende helg, blir det mulighet til å teste CX på Grønmo søndag 13. november. Dagfinn Bang-Johansen arrangerer Vargkross.

De som er opptil 11år, kjører en runde, mens øvrige ungdom kjører to runder. Vi åpner også for at alle andre kan ta med den sykkelen som de måtte ønske og kjøre 3 runder (ca 25-30min).

Kl1100: Alle barn og ungdom starter
Kl1130: Alle voksne (uansett sykkel) starter

Dette er ikke et ritt, ikke tidtaking, ingen premiering – bare trening og morsomt!

Vi lager en camp med parkering og sosialt her: https://goo.gl/maps/PCzgcnAm9E4CzzfX9

Se resultatene fra lørdagens ritt.

Se resultatene fra søndagens ritt.