|

Frøy Kids- og familiesamling Fagerhøy 22 – 24. juni

Vi ønsker å informere om Frøy kids- og familiesamling for terreng gruppene på Fagerhøy fjellstue. Detter er blitt en årlig tradisjon. Trenings- og tursamling er åpen for alle Frøy-medlemmer samt foresatte/søsken. Hovedtyngden av deltakerne vil ligger i aldersgruppen 7-12 år.

Dette er en morsom og sosial samling der fokuset er å sykle tur og ha det gøy. Turene er av forskjellige vanskelighetsgrader og det vil være noe for alle. Turene går på stier og med noe transport imellom på grusveier. Turene vil ha innslag av fine flytstier, kryssing av bekker, litt klatring til noen topper etterfulgt av fine nedkjøringer. Dagene sammen på Fagerhøy danner en fin ramme der barn og voksne kan bli bedre kjent.

Fagerhøy ligger ca 15 km fra Skeikampen, følg Peer Gynt-vegen vestover. Her bor vi midt i et stimekka. Fagerhøy er leirskole i skoleåret og er godt tilpasset en treningssamling.Her har vi tilgang til flere stuer som samlingspunkt når vi ikke sykler, lekerom for barn med klatrevegg og bordtennis. Og har man blitt våt på tur er store tørkerom tilgjengelig.

BILDER

Praktisk info

Barn under 10 år må ha med foresatte, mens eldre barn kan reise alene.

Påmelding:

Påmelding er bindende med frist 1.juni. Ved evt avmelding etter denne dato blir du fakturert full pris. Det blir samme påmeldingssystem i år som i fjor. Følg linken for påmelding: https://medlemsservice.froy.no/node/14, Betalingfrist=påmeldingsdato.

Priser: Voksne: kr. 1695,-, Barn 9-15år: kr. 1250,-, Barn under 9 år: kr 1025,-.

Prisen dekker overnatting og alle måltider f.o.m fredag kveld t.o.m lunch søndag.

Bo: det er rom i forskjellige størrelser i 3 forskjellige bygg på Fagerhøy. Barn t.o.m 9 år sover på rom med foresatte. Barn/ungdom over 10 år deler rom med sine klubbkompiser mens deres foreldre sover på enerom/dobbeltrom/flersengsrom. Det er stuer/felles oppholdsrom i alle bygg.

Hunder: Det ønskes fra Fagerhøy at antall hunder begrenses. De har et lite antall rom hvor man kan ha hund. Kravet fra Fagerhøy er at hunder holdes i bur når de oppholder seg på rommene. Førstemann til mølla gjelder.

Spise/drikke: vi får servert kveldsmat fredag, frokost + matpakke + pølselunsj + middag lørdag, frokost + varm lunsj søndag. Dersom du har evt allergier må det gis beskjed ved påmelding. Vi gjør oppmerksom på at dette er en samling for barn/ungdom i regi av et idrettslag og bruk av alkohol tillates ikke. Vi ber alle foreldre respektere dette.

Reise: vi reiser med privatbiler og alle besørger transport for seg og sine selv.

Trene: Skeikampen/Fagerhøy-området er et stieldorado med stier i forskjellig vanskelighetsgrad. Vi deler oss i grupper og sykler turer med forskjellig tempo og vanskelighetsgrad med sekken full av niste og bamsemums/seigmann/annen motivasjon. På lørdagen sykler vi i 3-5 timer inkl. matpakkestopp.

Søndagen blir turen 2-4 timer inkl. matpakkestopp.

Finne fram: Fagerhøy ligger ved Peer-Gynt-vegen, ca midt mellom Skei og Gålå. Det er ca 15 km på grusvei fra Skeikampen. Obs bomvei. Kart og info finner du på fagerhoi.no

Husk: å merke alt treningstøy og sykkelsko med navn

Ta med: sengetøy, håndkle, treningstøy, sekk for varme/tørre klær, sykkelslanger/verktøy og mat/drikke i når vi er på sykkeltur, varme klær (vi er på fjellet, ulltøy, tykke hansker og vindjakke må være med), sykkelverktøy og alt annet du måtte trenge for en helg på treningssamling på fjellet. nærmeste butikk er på Skeikampen 15 km unna (bomvei), men enkle kioskvarer har de på Fagerhøy.

En hjelpende hånd: Vi i trenerteamet setter stor pris på en hjelpende hånd. Vi trenger noen frivillige som kan ta ansvar for å organisere grilling av pølser lørdag. Før det opp i samme felt som hvem man vil bo sammen med. På forhånd takk.

I sekken på tur: Mat, litt verktøy, sykkelslange m/riktig ventil og størrelse (1-2 stk) kjedelås, tørre sokker, plastpose til bena, varme og tørre klær.

20160813_113224
Program

Fredag:

 • 19.00-20.30 Kveldsmat
 • 20.30 Turmøte. Vi planlegger morgendagens turer ut fra værmelding og deltakere

Lørdag:

 • 08.00-09.00 frokost
 • 10.00 Sykling, lang tur på fjellet med matpakke
 • 15.00 Pølselunsj
 • 16.00 Sykling/Frilek
 • 18:00 Middag
 • 19:30 Turmøte. Vi planlegger morgendagens turer ut fra dagens erfaringer, vær og deltakere

Søndag:

 • 08.00-09.00 frokost
 • 10.00 Sykling med matpakke
 • 13.00-14.00 Utpakking fra rom
 • ca 14.00 Varm lunch.
 • Hjemreise, takk for turen!