Frøy beste klubb i Masters-NM

Med to gull, fire sølv og en bronse på fellesstarten i NM landevei Masters søndag, ble IF Frøy klart beste klubb i sitt mesterskap

Toppbilde: Wenche Madsen Eriksson (til venstre) og Sidsel Grøndalen sikret seg begge mesterskapstrøyen under fellesstarten i NM landevei Masters søndag
Foto © Jørn Michalsen

Jan
Jan Bodin krysser målstreken til andreplass i menn 55-59.

Søndag var det Wenche Madsen Eriksson i klassen K 50-54 og Sidsel Grøndalen i K 65-70 som sikret førsteplasser.  Siri Hildonen, Liv-Janne Øvrebust, Grethe Foss og Jan Bodin akpret sølv, mens Linda Evensen tok tredjeplass i sin klassen.

Fem gull, seks sølv og to bronse

Det betyr totalt fem gull, seks sølv og to bronse totalt for arrangørklubben av Masters-NM.

Dagens gladeste medaljevinner var ganske sikkert Wenche Madsen Eriksson, som stakk av med seieren i klassen 50-54 år. Wenche stakk fra  konkurrentene på den siste runden, og tok en solid seier.

Tatt ut til nordisk og VM

Tidligere har Wenche stort sett holdt seg i terrenget, men med et meget godt treningsgrunnlag, fristet deltakelse i landeveis-NM på hjemmebane.  Det angrer hun neppe på i dag.

Nå har hun imidlertid fått et dilemma: Skal hun sykle Raumerrittet og Birkebeinerrittet, eller sykle nordisk mesterskap og VM de samme datoene? Hun er uttatt på det norske landslaget både til nordisk i Sandefjord og VM i Ljublana.

Masse folk og god stemning

Også søndag ble det en fin sykkeldag, godt hjulpet av fin vær.  Det var masse folk i start-og målområdet, og veldig god stemning. Klubben fikk mye ros fra deltakerne, og kan være stolt av innsatsen både av rytterne og av arrangørstaben.

Wenche
Wenche Madsen Erikkssoon går i mål som vinner av klassen 50-59 år, noen få centimeter før klubbvenninnen Grethe Foss. Grethe tok andreplassen i klassen K 55-59.
Foto © Jørn Michalsen

Relatert innhold