Fem frøyere på rekruttsamling

Fem ungdommer fra Frøy var blant de rundt 50 terrengrekruttene som lørdag 13. april deltok på regionsamling på Bjørndal.

Toppbilde: Sju frøyere på regionsamling for terrengrekrutter. I grønt fra venstre Tobias Strøm, Maren Aarthun Wangen, Martin Busengdal, Ted Johansen og Andrè Johansen. Foran Henriette Elvrum Handal og bak Vidar Handal.
Foto © Jørn Michalsen

Samlingene har som mål å utnytte ressursene som finnes i klubbene til felles nytte. Lørdag var blant annet Frøys internasjonale rytter Henriette Elvrum Handal og terrengveteranen Aslak Mørstad (mangeårig Frøy-medlem og nå medlem av Bjørdal IF) blant de som delte sine erfaring og kunnskap.

Samlingen prioriterte teknikktrening, og hadde også en teoridel i forbindelse med felles lunsj. At der fortsatt ligger snø på de fleste stiene, ga enkelte problemer, men også ekstra utfordringer.

Fra Frøy deltok Maren Aarthun Wangen, Tobias Strøm, Martin Busengdal, Ted Johansen og Andrè Johansen.

Også Vidar Handal, som er leder i terrengkomiteen i IF Frøy, var med under hele samlingen.

– Arrangementer som dette, hvor unge terrengryttere får  trene med utøvere fra andre klubber, er inspirerende og lærerike. IF Frøy ønsker å bygge opp en aktiv ungdomsgruppe, og jeg er derfor glad at vi er godt representert på disse samlingene, sier Vidar Handal.