En flott dag å være leder i Frøy

I dag er det lett å føle stolthet som leder i IF Frøy. Klubben har i dag lørdag 24. mai virkelig vist hvilken bredde vi har, geografisk, aldersmessig og i alle grener av sykling.

Toppbilde: Henriette Elvrum Handal er tilbake på toppen av seierspallen i Norgescupen. Dette bildet er fra et tidligere NC-ritt.

Terje
Terje Hullstein sikret nye Masterscup-poeng i Hommelvik.

Jeg er veldig dårlig til å tapetsere. Men hva gjør det, når jeg i dag har sett massevis av bilder av Frøy-ryttere som har tapetsert seierspaller fra Hommelvik via Haugalandet til flere steder på Østlandet?

Henriette er tilbake

Jeg ble ekstra glad da jeg fikk meldingen om at Henriette Elvrum Handal igjen gikk til topps i Norgescupen. Henriette har slitt med sykdom, og dagens seier viser at hun er på vei tilbake. At hun i vår også har bidratt med kunnskap og treningsglede til Frøys yngste talenter, gjør det ekstra godt å se at hun lykkes i Norgescupen.

Glad ble jeg også da jeg så bildet av Mads Pettersen og Andre Johansen på steg to og tre på pallen i junior elite i Montebellorittet. Gratulerer til begge to. Det er veldig hyggelig å se juniorer fra Frøy så godt plassert.

Også i de eldre klassene i Montebellorittene fikk vi vist styrke. Petter Stiland ble nummer tre i sin klasse, mens Tor Magnus Kolflaath og Øyvin Wormnæs begge tok femteplasser.

Suksess i Hommelvik
tor magnus
Petter kom på pallen i Montebellorittet.

Men det stopper ikke der: I Hommelvik gikk både Jan Bodin og Terje Hullstein til topps i Mastesrcupen i dag, mens Sigurd Aas og Hans Petter Kiese ble henholdsvis nummer to og fem. Dermed sikret de Frøys ledelse i Mastercupen. I eliteklassene ble Halvor Tandrevold nummer fire og Jon Breivold nummer åtte.

Jeg kan fortsette, for eksempel med god innsats i Asker Grand Prix av Håkon Grude og flott profilering av klubben av gutta i Frøy-Bianchi som sykler Tour of Norway. Samtidig vet jeg at mange av Frøys medlemmer bruker denne flotte helgen til bare å nyte friheten det er å sykle.

For eksempel vet jeg ta gruppe 2 skal sykle Tyrifjorden rundt, og at gruppe 3 skal gjenskape stemningen fra VM i 1993 med fem runder  løypa fra den gang, og at gruppe 4 skal sykle en ekstra lang tur etter ønske fra mange.

Frihetsfølelsen

Selv skal jeg nyte frihetsfølelsen det er å sykle på de flotte veiene i Follo. Kanskje blir det lunsj i Drøbak? Og kanskje tenker jeg på at jeg for en uke siden hadde gleden a å være på treningssamling med 130 barn og 3o foreldre i klubben Derfor er dette sikkert: I morgen bærer jeg Frøy-drakten med enda større stolthet enn vanlig. Takk til dere alle!

Jørn Michalsen, leder IF Frøy

PS: Lørdag i neste uke arrangerer IF Frøy Terrengsykkelrittet sammen med Fri Flyt. Vi har flere dugnadsfolk enn noen gang. La oss skape et topp ritt. Dette er også en viktig del av klubben vår.

mads og Andre
Mads Pettersen ble nummer to og Andre Johansen nummer tre i junior elite i Montebellorittet.