Collin (11) ble frøyer nummer 800

Leder i Terrenggruppa Petter Tiltnes ønsket Collin Beck Jensen velkommen i IF Frøy og treninger etter ferien.

Vi blir stadig flere i IF Frøy. I forrige uke ble Collin Beck Jensen medlem nummer 800.

Det ble markert skikkelig tirsdag, da leder i terrenggruppa Petter Tiltnes møtte opp hjemme hos 11-åringen på Høyenhall med drikkeflaske, teknisk trøye, samt gavekort på klubbtrøye og sykkelshorts.

– Kjempegøy. Jeg gleder meg til å bli med på fellestreningene etter ferien. Nå skal jeg bruke sommeren til å øve, sier Collin.

Han går på Høyenhall skole, og skal opp i 6. klasse fra august. Han fikk et første møte med IF Frøy da klubben hadde sykkeldag for hans alderstrinn i vår

– Klubben ønsker å markere at vi nå har nådd den magiske grensen på 800 medlemmer, og det er ekstra hyggelig at det var en ungdom som nådde den milepælen. Vi får stadig flere gutter og jenter som ønsker å sykle med oss, og det setter vi pris på.

Det sier Petter Tiltnes, som er leder for terrenggruppene i IF Frøy.

Han legger til at noen rekrutter på stå på venteliste, fordi det ikke er tilrettelagt godt nok for sykling i Oslo.

– Vi kunne hatt mange flere medlemmer om det hadde vært sykkelanlegg for barn og ungdom, sier han.

IF Frøy er Norges største sykkelklubb, og har mer enn ti prosent flere medlemmer nå enn før pandemien. De siste årene har medlemstallet vært stabilt rett under 800, og i vår har det vært en fin økning.

– Vi har tilbud for alle uansett nivå, alder og gren. Ta gjerne kontakt dersom du ønsker å bli med i fellesskapet i IF Frøy, eller har barn som ønsker det, sier Petter Tiltnes.

Du kan lese mer og bli medlem på klubbens hjemmeside.