Bli med på Frøys spørreundersøkelse

Om kort tid får du som er Frøymedlem og over 17 år en spørreundersøkelse fra IF Frøy i din epost. Her kan du svare på hvilke ønsker du har for aktiviteter i 2015, og andre temaer omkring klubbens drift.

Toppbilde: Frøys spørreundersøkelse våren 2015 blir sendt ut via epost til alle medlemmer over 17 år,

Oppdatering 16. mai: Denne undersøkelsen er nå avsluttet, Takk til mange som deltok.

Det var terrenggruppene som tok initiativet til undersøkelsene. Terrengfolket ønsket et bedre grunnlag for å legge treninger og ritt til rette ut fra rytternes ønsker. Etter hvert er undersøkelsen utvidet slik at den også er aktuell for dem som trives best på landeveien, og omfatter også noen spørsmål av generell karakter.

Tor Magnus Kolflaath har ansvaret for gjennomføringen av undersøkelsen. Klubben har kjøpt lisens på det nettbaserte spørreundersøkelsesprogrammet SurveyMonkey.

Håper på mange svar

– Jeg håper flest mulig svarer på undersøkelsen. Den tar bare noen minutter å gjennomføre, og gir deg muligheten til å fortelle om dine ønsker og preferanser for sykkelsesongen 2015, sier Tor Magnus.

Jørn Michalsen, som er leder i Frøy, presiserer at spørreundersøkelsen ikke er noen avstemning, men et verktøy som kan brukes i arbeidet for å skape en best mulig klubb. Også han er opptatt av at så mange som mulig benytter sjansen til å si sin mening.

Kan bli et nyttig verktøy

– Undersøkelsen blir nyttig bare derfor mange av medlemmene gir sin respons. Om dette forsøket blir vellykket, vil klubben vurdere å benytte spørreundersøkelser som dette også senere – dog i et moderat omfang.

Spørreundersøkelsen blir sendt ut via epost om kort tid. Den går til alle medlemmer som er 17 år eller eldre.