Bli med på åpningen av Pioneren lørdag

Lørdag 31. oktober er det offisiell åpning av terrengsykkelstien Pioneren i Østmarka. NOTS inviterer alle i i Frøy til å bli med på festen.

Toppbilde: Den tilrettelagte terrengsykkelstien NOTS har opparbeidet i Østmarka er blitt fantastisk fin. Lørdag 31. oktober er det offisielle åpning

Nots-åpning2
Mange fra Frøy har bidratt i arbeidet med å opparbeide terrengsykkelstien. Tor Flatmoen er en av dem

Pioneren er Oslos første tilrettelagte terrengsykkelsti. Den er ni kilometer lang og går fra Rustadsaga til Skullerudstua. Norsk Organisasjon for terrengsykling har fått støtte fra Sparebankstiftelsen til prosjektet.

Det er blitt realisert gjennom en stor dugnadsinnsats i regi av NOTS, hvor også Frøy og Frøys medlemmer har bidratt.

Til glede for mange

– Vi er stolte over det vi har fått til, og vil gjerne invitere alle i Frøy til å bli med på åpningen. Vi håper stien blir til glede for klubbens medlemmer – og alle andre som liker å sykle eller gå på stoi, sier Øyvind Rørslett, som er leder av NOTS avdeling Oslo.

Frammøte til arrangementet er ved kafeeen ved Rustadsaga. I løpet av åpningssermonien blir det tur langs stien med orientering. Den offisielle åpningen skjer ved «kosteskaftbrua» 13.30. Programmet for åpningen ligger vedlagt via lenke til høyre.

Frøy håper flest mulig av klubbens medlemmer blir med å åpningen – med eller uten sykkel, men selvsagt uansett i Frøydrakt.