Bli med og slå Rye i Red Bike Race

Lørdag 28. februar arrangeres rullesykkelrittet Red Bike Race for andre gang i Oslo Fengsel. Frøy er blitt utfordret av Rye til en lagkonkurranse med 20 ryttere.

Toppbilde: Red Bike Race ble arrangert første gang i 2014. Det var ikke noe å si på innsatsen da heller
Foto © Røde Kors/@Kieran Kolle/sjau.no

REDBike2014_bredde
Ingvill Merete Stedøy-Johansen fra Frøy var en av deltakerne under fjorårets rullerittFoto © Røde Kors/@Kieran Kolle/sjau.no

Red Bike Race arrangeres av Røde Kors, og er verdens eneste sykkelritt i et fengsel. I rullerittet deltar innsatte sammen med syklister som melder seg på.

Halv pris i lagkonkurransen

Deltakerkontingenten i rittet er 1200 kroner – og overskuddet brukes til Red Bikes sykkelprosjekt for innsatte og tidligere innsatte. De 20 som stiller i lagkonkurransen fro Frøy får imidlertid halv pris – dvs 600 kroner.

Du kan melde deg på konkurransen via lenke til høyre. Bruk koden REDBIKEFROY, så får du halv pris. Det er første syklist til mølla – unnskyld rulla – og koden gjelder for de 20 første som melder seg på.

NB: Du skal melde deg på som individuell deltaker – ikke som lag. Koden skal du skrive inn i trinn tre – i feltet Voucherkode.

Seiersikre Ryesyklister

Fra Rye meldes det at de er hundre prosent sikre på å vinne denne konkurransen – og at det bare er en forsmak på det som vil skje når utendørssyklingen starter. La oss stille opp og motbevise dette.