Benytt tilbudene hos Sørensen Sykler

Sørensen Sykler er samarbeidspartner for IF Frøy og Frøy-Bianchi. Som medlem av Frøy får du alltid ekstra gode tilbud i butikken på Fyrstikktorget.

Toppbilde: Butikken i Sørensen Sykler er stengt for oppussing de to første ukene i februar, men verkstedet vil fortsatt være i full drift.

Sørensen Sykler gir Frøymedlemmer 20 prosent på alle ordinære priser – mer enn noen andre kunder oppnår.  Sørensens Sykler er også sponsor for Frøy-Bianchi, og forsyner rytterne med utstyr av diverse slag.

For tiden planlegges det ombygging i butikken, og de to første ukene av februar vil den være stengt. Trenger du sykkelutstyr i nærmeste fremtid, vil det derfor vare smart å ta turen til Helsfyr før årsskiftet.  Det kan også være ekstra lønnsomt, ettersom butikken har spesialtilbud både på sykler og andre varer før den skal pusses opp

Odd Hjort-Sørensen solgte i høst butikken, men den nye eieren Anders Opsahl fortsetter samarbeidet med Frøy. Det er vi i klubben glad for, og vi gleder oss til et fortsatt godt samarbeid med spesialbutikken for syklister.

Relatert innhold