Banesamling for ungdommer i oktober

Toppbilde: Sola Arena står klar ny og klar til å ta i mot syklister fra IF Frøy og andre klubber.

Region Øst inviterer til samling på velodromen i Sola fra lørdag 6. til søndag 8. oktober. Det er ungdommer fra 13 til 22 som er målgruppen denne gang.

IF Frøy håper flere av våre ivrige ungdommer melder seg på samlingen. Senere i høst blir det samlinger for andre grupper av syklister i klubben.

Velodromen ligger rett ved Stavanger lufthavn i Rogaland. Grunnen til at IF Frøy vi ha mange banesyklister, er at det er en velodrom under bygging i Asker. Den vil stå klar om ca et år, og vil gi fantastiske muligheter for banesykling.

Samlingen vil gi grunnleggende opplæring i banesykling, og deltakerne får mulighet til å ta akkrediteringskortet som er nødvendig for å delta i ritt. Første ritt for den aktuelle aldersgruppe er ungdomsmesterskapet som går 22. til 24. oktober eller NM for junior og senior helgen etter.

Region Øst har et opplegg som inkluderer overnatting, trening, instruktører og lån av sykler. For nærmere info se invitasjonen via lenken til høyre.

IF Frøy dekker hele egenandelen for samlingen, samt 1000 kroner av reiseutgiftene pr deltaker. Kostnaden for å bli med vil derfor være lav. IF Frøy vil stille med ledere.

Klubben vil ha felles påmelding for våre deltakere. Vi har derfor opprettet en intern klubbpåmelding som du finner på siden for banesykling – som finnes via lenken til høyre. Vi ber om at påmelding skjer senest fredag 24. oktober.

Senere i september planlegges det en midtukesamling for de som går på idrettsgymnas. I november planlegges det en egen helgesamling, blant annet for Masterssyklister som kan tenke seg å delta i Masters-NM i månedsskiftet november/desember. Nærmere informasjon kommer når vi vet hvilke helger det er ledig tid.