Arctic Race en fantastisk opplevelse

Arctic Race om Norway ble en fantastisk opplevelse for rytterne fra Frøy-Bianchi. Naturen og titusenvis av tilskuere skapte en utrolig ramme. Sportsdirektør Carl Erik Pedersen er likevel en smule skuffet over at laget ikke fikk vist seg fram mer.

Toppbilde: Frøy-Bianchis Trond Håkon Trondsen på siste etappe av Arctic Race of Norway

– Etapperittet var tøft med mange sterke lag på plass. Jeg hadde håpet vi skulle komme oss med i noen flere brudd enn vi klarte, men det var vanskelig. Det var også mange andre lag som opplevde det samme, sier Carl Erik Pedersen.

Han er imidlertid imponert over Frøys Magnus Børressen, som sykler for OneCo. Magnus ble nummer åtte på avslutningsdagen og nummer ni sammenlagt. Med det ble han nest beste nordmann

– Magnus syklet sterkt, og er en mann som viser seg fram når forholdene passer ham. Det gjorde det i Acrtic Race, sier Carl Erik Pedersen.

Ritt i Baltikum neste

Han legger til at rittet var lærerikt for rytterne fra Frøy-Bianchi. Neste oppgave kommer allerede i neste uke, når kontinentallaget deltar i Baltic Chain Tour. Etapperittet starter i Lahti i Finland mandag, og fortsetter over i de baltiske landene før det avsluttes i Vilnus neste lørdag. Frøy-Bianchis lag er ikke tatt ut, men det er klart at Oddbjørn Klomsten Andersen ikke sykler. Han skal i stedet delta på Thor Hushovds norske landslag  i Tour des Fjord i Rogaland.