Alt klart for Terrengsykkelrittet

Først syklet Håkon Zahl det 148 kilometer lange landeveisrittet Nordmarka Rundt på 3.45. Deretter dro han rett til Haraløkka og deltok i de siste forberedelsene før Terrengsykkelrittet mandag.

Toppbilde: Håkon Zahl i full sving med å kjøre klar løypa til Terrengsykkelrittet – etter først å ha syklet Nordmarka Rundt.
Foto © Jørn Michalsen
TSR_safblandere
Frøys terrengrekrutter blandet flasker med drikke til over 800 ryttere – til bruk under rittet mandag. Fra venstre ser vi Andre Johansen, Maren Wangen og Tobias Strøm.
Foto © Jørn Michalsen

En imponerende innsats av Håkon, som var en av mange som brukte 1. pinsedag til å merke løyper, blande saft og rigge arena slik at 800 voksne deltakere pluss de som stiller i barneklassene skal få et flott ritt i Østmarka mandag.

Blant de mange som jobbet denne dagen, var en hel gjeng fra barne-og ungdomsgruppa, som blandet drikke på flasker rytterne får underveis mandag. Til tross for tendenser til vannkrig i sola, ble jobben utført raskt og effektivt.

Mange utøvere brukte også søndagen til å teste ut den nye løypa, som med godværet de siste dagene er blitt tørr. Godordene var mange. For eksempel skrøt Lars Ragnar Manengen uhemmet av traseen.

Det samme gjorde Sverre Espedal og Helene Selvpåg, som har tatt turen helt fra Sandnes for å delta i rittet.

– Vi har hørt at dette er en flott løype, og gjennomkjøringen viser at det stemmer. Vi gleder oss til rittet, sa da to.

Arrangørene fra Fri Flyt og Terrengsykkelrittet ser også fram til en fin sykkeldag mandag, og ønsker ryttere, dommere og funksjonærer velkommen til Haraløkka og Østmarka. Vi håper også mange tilskuere finner veien til løypa, hvor de vil få se landets dyktigste terrengsyklister i landets mest krevende maratonløype.

TSR_Sandnes
Sverre Espedal og Helene Selvåg kommer helt fra Sandnes for å sykle Terrengsykkelrittet. Søndagen ble brukt til å prøvekjøre løypa, som fikk voldsom skryt av rogalendingene.
Foto © Jørn Michalsen

Relatert innhold