Bli med på vintertrening på Zwift eller i sal

Snart starter IF Frøys tilbud om innetreninger – både på Zwift og på Skullerud sportssenter.Er du ikke medlem kan du melde deg inn nå og bli med på aktivitetene uten å betale medlemskontingent for resten av året.

 Les mer om treningene under.

TRENING PÅ ZWIFT
Vinterens treninger på Zwift starter tirsdag 29. oktober med et variert program som bør passe for de fleste.

Både nåværende og nye medlemmer er velkommen til treningene på Zwift.

Plattformen Zwift har fine muligheter med tanke på å kjøre sammen. Treningene blir disse dagene:

  • Tirsdager klokken 19.00. Intervalløkter
  • Torsdager klokken 19.00 25/25 Første halvdel kjøressamlet på ca 2 w/kg. Deretter fri fart.
  • Søndager klokken 10.00. Rolig langtur med fart på 1,8 – 2,0 w/kg.
  • Erik Kay vil også kjøre noen eventer med rolig langtur hvor farten er litt lavere.

Tilbudet er for frøyere, men vi tillater at du inviterer med et par sykkelentusiaster som vil bli kjent med klubben eller ønsker å bli medlem på en eller to treninger. Vil du være med videre er tidspunktet perfekt: Alle som melder seg inn nå betaler ingenting for resten av 2024. Faktura for 2025 kommer etter nyttår.

Påmelding
Påmelding til øktene skjer i IF Frøys klubb på Zwift «IF Frøy eSport». Du finner denne i Zwift Companion Appen under fanen «Clubs». Her kan du søke opp klubben og be om å bli medlem. I tillegg til påmelding finner du også en oversikt over øktene her.

Discord
Vi bruker Discord til å snakke sammen underveis. Discord er en gratis applikasjon som enkelt kan lastes ned på telefon, nettbrett eller PC. Det er også mulig å logge inn via nettleser. Kanalen vår heter «Zwift – IF Frøy».

Den finnes blant annet ved å følge denne lenken

Vi minner om at alle som drar nytte av å være med på fellesopplegg i IF Frøy plikter å delta på en rittdugnad i løpet av 2024.

FELLESTRENING I SAL PÅ SKULLERUD SPORTSSENTER
Vi opprettholder tilbudet på Skullerud sportssenter, selv om oppslutningen ikke er så stor som i toppårene.. Vinteren 2024/2025 blir det faste treninger hver torsdag klokken 19.00 og enkelt eventer med maratonsykling noen lørdager. Datoene for lørdager offentliggjøres senere,

Første dag for trening blir torsdag 31. oktober.

Treningsavgiften er satt til 1300 kroner for hele sesongen. Avhengig av antallet påmeldte vil det dekke ca halvparten av leien for salen. Klubben dekker resten.

Påmeldingen er todelt.  Alle som ønsker å delta må melde seg på for hele sesongen via Rubic, og betale egenandelen.

Påmelding skjer via denne lenken.

Påmelding til den enkelte trening skjer gjennom appen til Skullerud Sportssenter. Den lastes ned via Google Play eller App Store. Deretter må du opprette deg som bruker, dersom du ikke har deltatt tidligere år.

Scroll helt nedover til du finner fanen Sykkel – booking for våre sykkelklubber. Velg deretter dato, øverst. Datoer kommer opp fortløpende, det er ikke mulig å booke inn lengere enn 7 dager i forkant av timen.

Da kommer timene opp og du kan melde deg på. Her velger du også sykkel.

Instruktører for treningen er skaffet, og de forskjellige øktene settes opp nå

IF Frøy gjør oppmerksom på at alle som får støtte fra klubben i 2025 forplikter seg til å stille som funksjonær på minst av ett av våre ritt – dersom du ikke bidrar på andre måter. Det gjelder også de som får subsidiert innetrening.

Lykke til med vinterens innesykling!

Du kan melde deg inn i IF Frøy her.